Florin Andone, mesaj pentru botoșănenii din Joldești: "Vă multumesc că mă susțineți și vă găndiți la mine" - VIDEO
SPORT

Florin Andone, mesaj pentru botoșănenii din Joldești: "Vă multumesc că mă susțineți și vă găndiți la mine" - VIDEO
A plecat de mic copil din satul Joldesti, comuna Vorona, insa nu a uitat meleagurile unde a copilarit si unde a mers pentru prima data la scoala. 

Florin Andone, botosaneanul din echipa celor de la Cordoba si din echipa natioanala a Romaniei, a transmis un mesaj rudelor si cunoscutilor din satul Joldesti, dar si tuturor botosanenilor care sunt alaturi de el. 

Mesajul a fost filmat in hotelul din Cluj Napoca unde s-a cazat echipa nationala, imediat dupa meciul Romania - Spania 0-0.

"Salutari satului Joldesti. Sunt aici cu prietenul meu Cosmin. Aseara (nr. 27 martie) am avut meci la Cluj cu Spania. Cosmin a venit sa ma vada, prietenii mei au venit sa ma vadam verisoara mea Diana a venit sa ma vada. Va multumesc tuturor ca ma sustineti, ca va ganditi la mine, ca sunteti alaturi de mine si speram ca vom obtine lucruri mai importante pe viitor, sa crestem in voloare si sa ajungem undeva departe. Va multumesc inca odata la toti pentru ca sunteti alatui de mine, ca ma sustineti si va pup pe toti", a spus Florin Andone.

In partida de ieri pe care Cordoba a disputat-o in campionat, Florin Andone a marcat trei goluri.

 
Florin Andone, mesaj pentru botosanenii din Joldesti: "Va mult... Florin Andone, mesaj pentru botosanenii din Joldesti: "Va multumesc ca ma sustineti si va ganditi la mine" - VIDEO
Posted by Stiri Botosani on 3 Aprilie 2016

 

Spune-ne opinia ta