Simona Radiș, după ce a câștigat argintul la JO alături de Ancuța Bodnar: „Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

Bodnar şi Radiş deţin de la Tokyo cel mai bun timp olimpic al probei (6:41.03).

Ancuţa Bodnar (25 de ani) şi Simona Radiş (25 de ani), campioanele olimpice de la Tokyo, au cucerit medalia de argint la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Româncele au condus la 1.000 de metri, dar au încheiat pe locul secund, în 6:50:69, după ce au fost devansate pe final de Noua Zeelandă (Brooke Francis, Lucy Spoors), la doar 24 de sutimi de secundă (6:50.45).

Medaliile de bronz au revenit Marii Britanii (Mathilda Hodgkins Byrner, Rebecca Wilde), 6:53:22.

La scurt timp după cursa dramatică în care diferența dintre aur și argint a fost de doar 24 de sutimi, Simona Radiș și Ancuța Bodnar au declarat că sunt mulțumite de performanța obținută și au anunțat că mai vor încă o medalie pentru România, la 8+1 rame.

Finala este programată pe 3 august.

Pot să spun cu toată mândria că am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut. Nu sunt supărată. Sunt fericită că am luptat și nu am renunțat. Pentru noi a fost un an foarte dificil și e bine să nu uităm să ne bucurăm de competiție în sine, pentru că dacă am alerga după aur, am face degeaba sport", a spus Simona Radiş după finală, potrivit Digi Sport.

Aceleași gânduri le-a transmis și colega de barcă a Simonei Radiș, Ancuța Bodnar, care a declarat că vor depune toate diligențele pentru a face o cursă foarte bună sâmbătă, în echipajul 8+1.

Ne bucurăm că am reușit să obținem acest rezultat. O să încercăm să facem o cursă foarte bună și la 8+1. Pentru noi nu s-au încheiat Jocurile Olimpice. Ne vedem pe 3 august”, a transmis și Ancuța Bodnar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...