Simona Halep, invinsa dramatic de Serena Williams dupa un meci fabulos

Simona Halep, invinsa dramatic de Serena Williams dupa un meci fabulos

Simona Halep paraseste Australian Open in faza optimilor de finala, ea fiind invinsa de Serena Williams la capatul unei partide de plina de dramatism.

Scorul final a fost 6-1, 4-6, 6-4 in favoarea americancei, partida durand o ora si 48 de minute!

Duelul de luni dimineata a inceput cum nu se putea mai prost pentru reprezentanta noastra. Dupa un break reusit in chiar primul game, Simona le-a pierdut pe urmatoarele sase si nu a reusit sa isi faca serviciul in primul set.

A fost 6-1 dupa numai 20 de minute si putini erau cei care mai sperau ca Halep va reusi sa faca fata intr-o partida in care a parut coplesita de forta americancei.

Setul secund ne-a adus insa un alt joc, cu Simona care a reusit sa creasca nivelul pe propriul serviciu, iar presiunea s-a mutat pe umerii lui Williams, care a inceput sa greseasca destul de mult.

Breakul a venit atunci cand era cel mai important, in game-ul zece al setului, la scorul de 5-4 pentru constanteanca, aceasta reusind sa impinga partida in decisiv.

Actul final al partidei a fost inca si mai dramatic. Cele doua jucatoare au mers bine cu serviciul si se parea ca diferenta va fi facuta de detalii. Iar aceste detalii au stat in game-urile sase si sapte.

La scorul de 3-2 pentru Simona, romanca a avut trei mingi de break pe care nu a reusit sa le concretizeze, Serena facandu-si serviciul cu mari emotii. Apoi, in game-ul urmator, Simona a cedat si i-a permis adversarei sa se impuna, Williams distantandu-se astfel decisiv.

Fostul numar 1 WTA a invins actualul numar 1 WTA, Serena continuandu-si drumul spre titlul de Grand Slam cu numarul 24. In sferturile de finala, americanca o va infrunta pe Karolina Pliskova.

ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
181

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
183

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
265

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...