Simona Halep a invins-o pe Govortsova si s-a calificat in turul doi de la `s-Hertogenbosch.

Simona Halep a invins-o pe Govortsova si s-a calificat in turul doi de la `s-Hertogenbosch.

   Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Olga Govortsova, din Belarus, si s-a calificat in turul secund al turneului WTA de la `s-Hertogenbosch.

Sportiva din Romania s-a impus destul de usor, in doua seturi, scor 7-5, 6-2. Numarul 3 in clasamentul mondial a inceput destul de poticnit primul meci dupa finala de la Roland Garros, nereusind sa castige pe serviciul unei adversare modeste in primele game-uri.

Halep si Govortsova au mers cap la cap pana la scorul de 5-5, abia in acel moment romanca reusind breakul care i-a adus si victoria in primul set.

Actul secund a fost complet diferit, Simona aratand un alt tenis si amintind de sportiva care uimea pe toata lumea la Openul francez. Olga Govotsova nu a avut replica in fata lui Halep si a pierdut fara drept de apel.

In turul secund al turneului olandez, Simona o va intalni pe nemtoaica Annika Beck, cea pe care a invins-o si anul trecut la `s-Hertogenbosch.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
537

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
163

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
434

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...