Incepe asaltul pe iarba! Simona Halep-Olga Govortsova, astăzi, ora 15:30, în direct la tv

Incepe asaltul pe iarba! Simona Halep-Olga Govortsova, astăzi, ora 15:30, în direct la tv
Simona Halep este principala atracție în a treia zi a turneului feminin de la `s-Hertogenbosch, dotat cu premii de 250.000 de dolari. Favorită principală a concursului olandez, Simona joacă în turul I, de la ora 15:30, în direct la Digi Sport 1.

Câștigătoare a trofeului pe iarba batavă în sezonul trecut, Halep o va avea ca adversară în runda inaugurală pe Olga Govortsova, din Belarus, locul 109 în ierarhia WTA, jucătoare venită din calificări.

Cum e și firesc, meciul Simonei e programat pe arena centrală a complexului Autotron Rosmalen, al treilea al zilei. Conform programului, nu va începe mai devreme de ora 15:30, fiind posibil să fie întârziat de partidele de dinainte. Contra Govorotsovei, Halep a mai jucat de trei ori, câștigând de fiecare dată.

Ultima oară cele două s-au întâlnit tot pe iarbă, la Wimbledon, în 2013, în turul I, Simona învingând cu scorul de 6-2, 3-6, 6-3. Celelalte două întâlniri au avut loc în 2011 și apoi în 2013 (la Doha).

În finala de anul trecut, Simona Halep a învins-o belgianca Kirsten Flipkens, scor 6-4, 6-2. În cursul zilei de luni, Flipkens a eliminat-o pe Polona Hercog cu 6-4, 6-0 și speră la participarea într-o nouă finală.

sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
4

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Iason şi Sosipatru; Sf. Mc. Maxim, Cvintilian şi Dadas din Ozovia

astăzi, 08:00
10

Intrarea triumfală a Mântuitorului în Ierusalim pregătea biruinţa Sa asupra morţii şi deschiderea drumului de mântuire către Ierusalimul ceresc, pentru toţi cei ce aveau să c...

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
483

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...