Sfatul lui Valeriu Iftime pentru Mihai Teja după 0-7 cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Unora le trebuie altfel de comportament!”

Sfatul lui Valeriu Iftime pentru Mihai Teja după 0-7 cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Unora le trebuie altfel de comportament!”

După mai multe sezoane la rând în care au impresionat, moldovenii sunt în acest sezon doar pe locul 12, după 11 etape din campionat.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a mărturisit după eșecul contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe că se îndoiește că echipa antrenată de Mihai Teja poate trece peste umilința suferită.

Finanțatorul moldovenilor are totuși încredere în Mihai Teja, însă este de părere că tehnicianul ar trebui să abordeze altfel relația cu jucătorii. Concret, Iftime este de părere că Mihai Teja ar trebui să fie mai dur în fața jucătorilor.

„E un duș rece, o stare destul de prost așezată pe noi, inconfortabilă și în același timp cumva ne creează un pic de ambiție. Să vedem dacă au resurse, după ce am discutat cu Mihai Teja, spune că poate să miște lucrurile, să vedem dacă va funcționa.

Încă nu sunt atât de sigur că echipa noastră are energia și starea de a schimba în bine ceea ce am văzut la ultimul meci.

Eu am spus că Mihai e foarte politicos, e normal, doar că uneori, poate, habar nu am, sunt fotbaliști cărora le trebuie altfel de comportament și am văzut antrenori care țipă, care sunt mai agresivi, mai expresivi. El nu e așa, nu pot să-i spun eu cum să fie. Are suficient de multe informații și e un om foarte deștept în opinia mea, care știe foarte multe lucruri.

Starea de antrenor ți-o faci, ți-o cultivi, nu prin sfaturi, ci prin trăirea ta de zi cu zi și eu cred că e mai grav pentru el decât pentru mine un eșec ca cel de sâmbătă, grav în sensul afectării morale”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

Ce a spus Mihai Teja după Sepsi – FC Botoșani 7-0

După meci, tehnicianul echipei învinse, Mihai Teja, a încercat să găsească anumite explicații după eșecul usturător.

„Vă dați seama că e rușinos pentru noi. Foarte multe nu sunt de spus. Trebuie să ne revenim foarte repede, să dăm mult mai mult. Să arătăm altă atitudine. Din păcate, luăm goluri pe greșeli personale. Nu-i ușor să faci față în 10 oameni aici la Sepsi, dar e clar, vina e la noi. Sunt multe de spus, nu vreau acum să dau în cineva.

E clar că nu se poate continua așa. Niciodată nu mă gândeam la un așa scor. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Suntem într-o perioadă foarte grea. Mi-aș dori mai mult să vorbească echipa pe teren.

Trebuie să schimbăm 180 de grade atitudinea și să fim mai atenți la tot ce facem. Nu îmi este frică de demitere. Îmi pare rău și-mi cer scuze suporterilor, celor din Botoșani. Eu sunt sigur că lucrurile se pot întoarce, dar cu o atitudine mai bună și cu un grup mai unit. Da, așa este, toți am fost penibili. Nu a mers nimic astăzi”, a spus Mihai Teja după eșecul de la Sepsi, conform DigiSport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
50

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
213

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
124

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...