Sepsi - Universitatea Craiova, astăzi de la ora 15:30

Sepsi - Universitatea Craiova, astăzi de la ora 15:30

   sursa:primasport.ro

Sepsi și Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi în etapa cu numărul 24 din Superligă.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
Sepsi se clasează pe locul 6, cu 33 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă poziţia a cincea cu 34 de puncte.

Jucătorii lui Bernd Storck au început anul extraordinar de bine obținând o victorie categorică împotriva celor de la Poli Iași, scor 6-0.
Covăsnenii au evidențiat consistență în atac, marcând cel puțin un gol în ultimele șase etape.
Cu toate acestea, parcursul lor favorabil a fost întrerupt de prima înfrângere din 2024, suferită în fața echipei UTA Arad, scor 2-1.

Oltenii nu traversează o perioadă foarte bună în campionat, în etapa anterioară au pierdut acasă partida cu FCSB, scor 3-0.
Mai mult decât atât, cel mai recent meci câștigat de craioveni a fost cel cu CFR Cluj din 2 decembrie, scor 1-0.
"Meciul care urmează va fi cu o echipă foarte bună, care a progresat mult în ultimele meciuri. Noi trebuie să aplicăm o metodă bună, trebuie să jucăm ca o echipă, să luptăm cu orice preţ să reuşim să luăm cele trei puncte.
Indiferent de sistemul pe care îl voi folosi, oricine intră pe teren trebuie să ia meciul în serios şi să luăm cele trei puncte, asta este cel mai important. La noi problema este mai mult mentală, având în vedere rezultatele din ultimul timp. Sunt sigur că după o victorie vom arăta mult mai bine şi o să jucăm mult mai bine"
, a declarat Ivaylo Petev, antrenorul CSU Craiova. (sursa digisport.ro)

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 19 ori în principala competiţie internă, de şase ori au câştigat covăsnenii, de opt ori s-au impus craiovenii, iar cinci partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a fost în data de 16 septembrie 2023, Universitatea Craiova-Sepsi OSK, scor 2-1.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Sepsi - Universitatea Craiova, echipe probabile:

Sepsi (4-1-4-1): Ro. Niczuly - Oteliță, Ciobotariu, Kecskes, Ștefan - Păun – R. Varga, Rodriguez, Matei, Ștefănescu - Debeljuh
Rezerve: Moldovan, Ra. Niczuly, Ninaj, Bălașa, Aganovic, Kallaku, Gheorghe, Rondon, Safranko, Popsa, K. Varga, A. Dumitrescu
Antrenor: Bernd Storck

CSU Craiova (4-2-3-1): L. Popescu - Soiri, Zajkov, R. Silva, Ndong - A. Crețu, Anzor - Baiaram, Mitriță, A. Ivan - Koljic
Rezerve: Lazar, Maldonado, Badelj, Vlădoiu, Tomasec, Căpățână, Mateiu, Kozulj, Houri, Danciu, Cîmpanu, Markovic
Absenți: Bancu (suspendat), Screciu (incert)
Antrenor: Ivaylo Petev

Sepsi - Universitatea Craiova se va disputa astăzi, 4 februarie, de la ora 15:30, pe stadionul "Sepsi Arena" din Sf. Gheorghe.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
123

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...