SEPSI-ul lui Hadnagy, la un singur pas de promovarea in Liga 1
SPORT

Echipa de Liga a II-a, Sepsi Sfantu Gheorghe, la care evolueaza fostul golgheter al FC Botosani, Attila Hadnagy, dar si jucatorul Razvan Greu, imprumutat la formatia din Covasna, este la un pas de o promovare istorica in Liga 1. 

SEPSI-ul lui Hadnagy, la un singur pas de promovarea in Liga 1

Spesi a promovat anul trecut in Liga 2, iar acum trebuie sa mai obtina un punct din ultimele doua partide. Victoria celor de la CS Baloteşti la Şiria, 2-1 cu UTA Bătrâna Doamnă, a deschis larg porţile către primul eşalon pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

Hadnagy şi compania joacă duminică, la Snagov, cu Metalul Reşiţa, pentru ca în ultima etapă să evolueze acasă cu CS Mioveni, un meci îndelung aşteptat de fani. Conducerea covăsnenilor lucrează deja la detaliile întâlnirii din ultima etapă şi a montat, într-o singură zi, peste 700 de scaune suplimentare la stadionul din Sfântu Gheorghe.

Vor fi prezenţi la meciul cu CS Mioveni suporteri din Ungaria, care vor sosi cu mai multe autocare, dar şi mulţi iubitori de fotbal din zonele limitrofe, pentru a celebra un moment istoric: promovarea echipei în primul eşalon competiţional.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
61

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
25

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
211

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...