SELFIE! FC Botosani isi face "poze" la fiecare gol marcat! Vezi VIDEO cu rezumatul partidei cu Rapid si o GALERIE FOTO completa!

SELFIE! FC Botosani isi face "poze" la fiecare gol marcat! Vezi VIDEO cu rezumatul partidei cu Rapid si o GALERIE FOTO completa!
Jucatorii de la FC Botosani si-au ales un mod inedit de a se bucura dupa fiecare gol reusit in Liga 1.

Dupa super-golul reusit la Iasi de Martinus, dar si dupa primele doua goluri marcate aseara impotriva Rapidului, jucatorii Botosaniului si-a facut un "selfie".

Si Gabriel Vasvari s-a bucurat intr-un mod anume dupa reusita din penalty. Acesta a luat mingea si a ascuns-o sub tricou, dedicand golul sotiei sale, care este insarcinata.



Colegii de echipa nu l-au lasat singur pe Vasvari si au creat un "lant", dovedind cat de unita este echipa lui Leo Grozavu.

FC Botosani a invins pe Rapid Bucuresti cu scorul de 3-0, in cea mai categorica victorie a botosanenilor in Liga 1.

(VEZI MAI JOS REZUMATUL VIDEO)

























































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
2

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
200

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
969

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...