Sebastian Mailat are ofertă concretă, trebuie doar să semneze: ”Am discutat cu el”

Sebastian Mailat, fotbalistul echipei FC Botoșani, care a impresionat în sezonul trecut, în acest moment accidentat grav, are o ofertă clară pe masă.

Sebastian Mailat are ofertă concretă, trebuie doar să semneze: ”Am discutat cu el”

   Foto: sport.ro

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani are ruptură de ligamente încrucișate și va lipsi până la finalul anului, cel mai probabil urmând să intre la joc în partea a doua a stagiunii de SuperLiga României, de la începutul lui 2024. Însă, în ciuda coșmarului pe care îl trăiește acum, Sebastian Mailat are o ofertă pe masă, din partea echipei FC Botoșani, de prelungire.

Părțile mai sunt legate până la finalul sezonului în curs, iar Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a declarat pentru Sport.ro că îi va oferi prelungirea contractuală lui Sebastian Mailat. Vrea să și-l asigure până cel puțin în vara lui 2025, urmând să poarte discuții cu jucătorul în perioada următoare.

Sebastian Mailat, ofertă de prelungire din partea FC Botoșani

Iftime este convins că Mailat va reuși să revină la potențialul pe care l-a arătat înainte de accidentare.

E operat, se recuperează la București. E clar că e greu să revină până în iarnă. Va fi Sebi Mailat pe care îl știm abia din anul următor. E greu să spun ceva acum, mai ales că are problema la menisc. Dacă stă patru-cinci luni, apoi recuperare, e complicat. Asta știm toți, dar fotbaliștii puternici revin. M-aș bucura enorm dacă va reveni, am nevoie mare de el. Lucrăm la prelungirea contractuală, am discutat cu el. Am nevoie de încă un an în plus cel puțin, să îl punem pe picioare, să revină la un anumit nivel”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Sebastian Mailat a făcut un sezon trecut foarte bun, în care a atras multe priviri. Pe lângă reușitele de la nivel statistic, timișoreanul a impresionat și prin jocul din teren în sine, fiind un pion de bază la FC Botoșani în stagiunea trecută de SuperLiga României.

Dacă înainte de finalul campionatului precedent declara că nu îl cedează pentru mai puțin de două milioane de euro pe Mailat, ulterior Valeriu Iftime a mai redus din pretenții și era dispus să accepte transferul lui Sebastian Mailat în schimbul unei sume la jumătate, pentru un milion de euro, scrie sport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...