Noul ”pariu” al lui Valeriu Iftime la FC Botoșani: Și-a luat atacant croat, a impresionat prin două goluri la debut

FC Botoșani își menține tradiția din ultimii ani și propune un nou nou nume în fotbalul românesc.

Valeriu Iftime, patronul grupării din Botoșani, a fost de acord cu aducerea unui atacant croat, care a impresionat de la debut. De curând, omul de afaceri l-a convins și pe Romario Benzar să se alăture proiectului.

Miroslav Iličić (25 de ani) este noul atacant al celor de la Botoșani, potrivit surselor PlaySport. Deși va fi prezentat oficial abia marți, 12 septembrie, Ilicic a impresionat ieri în amicalul pe care noua sa echipă l-a disputat cu Șomuz Fălticeni, scor 6-1.

”FC Botoșani a disputat, astăzi, o partidă de verificare împotriva echipei din Liga a III-a Șomuz Fălticeni, câștigată de băieții noștri cu scorul de 6-1. Virgile Pinson și Miroslav Iličić, proaspăt sosit pe Municipal, au marcat câte o „dublă”, în timp ce Gabriel David și Jaly Mouaddib au completat lista marcatorilor botoșăneni”, au anunțat cei de la Botoșani pe social media.

Iličić a semnat deja contractul cu FC Botoșani, iar cei de acolo speră ca noul vârf de atac al grupării lui Dan Alexa să facă senzație și în Superliga.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...