Sebastian Ianc, suparat pe arbitraj: "Am avut penalty la 1-0. Ne cerem scuze spectatorilor si mergem la Petrolul sa castigam"

Sebastian Ianc, suparat pe arbitraj: "Am avut penalty la 1-0. Ne cerem scuze spectatorilor si mergem la Petrolul sa castigam"
Mijlocasul Sebastian Ianc, singurul jucator dintrei cei nou-veniti care s-a remarcat in partida dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias, scor 0-3, si-a cerut scuze in numele echipei fata de suporteri si de conducere pentru rezultatul inregistrat pe tabela.

Acesta a spus ca si arbitrajul lui Adrian Comanescu ne-a dezavantajat, pentru ca in finalul primei reprize, Istvan Fulop a fost tras in careu de un fundas advers, insa centralul nu a dictat penalty.

"In primul rand trebuie sa ne cerem scuze fata de suporterii care au venit la meci, conducerii. Noi am pierdut si noi o sa mergem la Petrolul sa castigam, nu avem ce face. Primul gol a venit dupa un contraatac, noi toti eram in atac la acea faza, au jucat o pasa lunga si acea centrare a ajuns la Todea, care era nemarcat. Am pus presiune pe ei, am incercat sa marcam, dar nu a fost sa fie. Parerea mea este ca si arbitrajul astazi ne-a dezavantajat. Spre sfarsitul primei reprize, la 1-0, Fulop a fost faultat clar in careu si nu a dictat penalty. Altul era scorul daca marcam atunci. Nu sunt multumit de jocul meu. Degeaba mi-au iesit cateva pase, o lovitura libera, daca n-am marcat si mai ales ca si echipa a pierdut.", a declarat Sebastian Ianc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
17

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
148

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...