Cornel Sfaiter: "Din pacate a fost debut rusinos. Toti m-au dezamagit, cu exceptia lui..."

Cornel Sfaiter: "Din pacate a fost debut rusinos. Toti m-au dezamagit, cu exceptia lui..."
Presedintele executiv al celor de la FC Botosani, Cornel Sfaiter, s-a aratat extrem de dezamagit de rezultatul inregistrat duminica, scor 0-3 cu Gaz Metan Medias.

Acesta a adaugat ca jucatorii au crezut ca meciul este castigat inca de la vestiare, insa nu a fost asa.

"Din pacate a fost debut ruşinos. Jocurile amicale ne-au dat mare încredere, dar eu am fost constient ca nu vom avea meci uşor cu Gaz Metan Medias. In sezonul trecut am invins la Medias si am facut egal acasa si stiam ca vor veni cu determinare, insa noi nu am avut acea determinare pe care o doream. Meciurile amicale nu se compară cu cele oficiale. Au avut incredere in ei, insa nu poti castiga un meci de la vestiar. Ei au considerat că meciul este câştigat înainte de a începe. Dacă marcam noi în secunda 40, cand a trecut mingea printre doi jucatori, probabil altul era rezultatul". a declarat Cornel Sfaiter.

In ceea ce priveste evolutiile jucatorilor adusi in aceasta vara, presedintele clubului botosanean a precizat ca nu aceasta este valoarea lor si are incredere in ei ca vor juca altfel cu Petrolul si Astra.

"Jucătorii străini au evoluat cu multa incredere in pregatiri si am avut personal incredere in ei, dar tracul din prima etapa... Ei nu sunt niste jucători maturi. Nu asta este valoarea lor. Am încredere că vom arăta altfel în meciurile cu Petrolul şi Astra. Este pacat pentru ca a fost munca teribila vara asta. Am creat condiţii pentru cantonament, echipament… Felicit galeria care a încurajat echipa tot meciul. Cu excepţia lui Acsinte, toţi m-au dezamăgit.", a precizat Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
22

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
126

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
161

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...