Școala de handbal de la CSM Botoșani se redeschide: O minge de handbal în fiecare casă din județul Botoșani

Școala de handbal de la CSM Botoșani se redeschide: O minge de handbal în fiecare casă din județul Botoșani

Școala de Handbal CSM Botoșani, proiect lansat în 2019, dar suspendat începând cu martie 2020 din cauza pandemie, își redeschide porțile. Copii din tot județul sunt așteptați să se înscrie la un cursurile de handbal ale formației din prima ligă a handbalului masculin.

"Începând din acest an prin acest proiect ne propunem să oferim o alternativa serioasă, în vederea dezvoltării armonioase a copiilor, promovând conceptul de educație prin sport.

Proiectul se adresează copiilor plini de energie, pasionați de sport, dornici să se integreze într-un colectiv prietenos, în cadrul căruia vor descoperi mereu lucruri noi.

Dincolo de bucuria practicării jocului de handbal, copiii vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personală, activități de team building, menite să le modeleze personalitatea. Ne propunem sa contribuim la formarea și pregătirea copilului, atât în planul dezvoltării sportive, cat și în planul reușitei personale.

Proiectul de fata se adresează copiilor cu vârsta cuprinsa intre 5 și 11 ani, băieți și fete deopotrivă.

Ce ne propunem ?

Ne propunem ca în toate localitățile importante ale județului Botoșani sa înființam secții în care să inițiem și forma grupe de copii cu ajutorul selecțiilor.

Ideea de baza este conceptul educație prin sport și pregătirea pentru viată.

Proiectul nostru se va numi ” O minge de handbal în fiecare casa din județul Botoșani”

Selecția în orașe și localități ale județului Botoșani: Botoșani, Trușești, Flămânzi, Dorohoi, Vorona, Săveni.

Unde ne desfășuram activitatea :

Activitățile se vor desfășura în cadrul sălilor de sport din localitățile în care vom avea grupe de copii iar în cazul municipiului Botoșani în Sala Polivalentă.

Durata sesiunilor este de 60-90 minute.

Ce este necesar :

Pentru înscrierea copilului este necesara prezentarea unei adeverințe eliberate de medicul de familie, prin care se menționează faptul ca persoana este apta pentru practicarea sportului.

Important :

Echipamentul sportiv este obligatoriu. El se compune din: șort / pantalon scurt / pantalon de trening și tricou / maieu. Încălțămintea va fi adaptată sălii de antrenament, astfel: pantofi sport pentru indoor pentru handbal. Echipamentul de antrenament este asigurat de cursanți.

 Este interzis accesul cu încălțămintea de stradă;

Bijuteriile (inel, lanț, brățări) NU sunt permise în timpul antrenamentului;

Fetele trebuie sa poarte părul prins pe lângă cap, ordonat;

 În timpul antrenamentului telefoanele mobile vor fi închise.

Va așteptam la sala, nu înainte de a va înscrie la: https://bit.ly/2LY91eP" se arată în comunicatul clubului.

Anul trecut, peste 60 de copii erau înscriși la SH CSM Botoșani, înainte de pandemie. De asemenea, anul acesta școala de handbal își schimbă și imaginea, având o noua emblemă.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Un semn. De Victor Teișanu

Vineri, 14 Mai 2021
155

Și a venit din nou acel moment de liniște al zilei în care o nouă poezie venită pe adresa de e-mail trebuie să ajungă la dumneavoastră.  Vă dorim lectură plăcută.***...

Academica Clinceni - FC Botoșani 4-3! Eșec dur

Vineri, 14 Mai 2021
249

FC Botoșani a fost învinsă de Academica Clinceni, în deplasare. FC Botoșani părea sa conducă soarta meciului, conducând cu 0-2 încă din minutul 16, dupa autogolu...

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie (proiect)

Vineri, 14 Mai 2021
222

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie, iar documentul va putea fi depus sub formă de înscris sub semnătură privată ori formă elec...