Poli Iași - FC Botoșani 0-1! Victorie importantă în Derby!

Poli Iași - FC Botoșani 0-1! Victorie importantă în Derby!

FC Botoșani a plecat cu toate cele trei puncte din Copou, după un meci în care a dominat. FC Botoșani câștigă doar doar trei puncte din duelurile cu FC Argeș și Poli Iași, în condițiile în care ambele formații adverse veneau din postura de "lanternă roșie".

În prima repriză, FC Botoșani a avut o singură acțiune importantă, prin Mihai Roman, în minutul 30. Acesta a șutat dintr-un unghi mort, iar portarul Brănescu, trecut pe la Juventus, reușește să prindă.

În finalul primei reprize, FC Botoșani a cerut și o lovitură de la 11 metri pentru un presupus penalty, însă nu a primit nimic.

În partea secundă, FC Botoșani a controlat autoritar jocul, însă mingea nu a intrat în poarta. Stefan Ashkovski a reușit să îl ducă la disperare pe antrenorul Marius Croitoru, pierzând balonul în 3 situații foarte bune pentru FC Botoșani.

Intrând în locul lui Ashkovski, Realdo Fili deschidea scorul în minutul 89, după o centrare a lui Enriko Papa. Brănescu a respins mingea, însă aceasta intrase în poartă.

Astfel, FC Botoșani câștigă al 8-lea Derby al Moldovei și o depășește astăzi pe Poli Iași și în ierarhia istorică. După un meci bun, se pare că FC Botoșani a trecut peste dușul rece din meciul cu FC Argeș și se pregătește de un alt meci tare, împotriva unei alte formații rănite, Dinamo.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani, favorita numărul 4 la câștigarea campionatului. Vezi ce șanse are Keyta sa ajungă golgheter

astăzi, 10:16
297

FC Botoșani se gândește la al doilea play-off consecutiv. Datorită formei bune din ultima perioadă, FC Botoșani a devenit chiar o formație cotata cu o șansă bună la câștigarea ca...

Medic nou la Spitalul Municipal din Dorohoi

astăzi, 10:15
185

Spitalul Municipal Dorohoi anunţă alăturarea în echipa sa medicală a domnului Dr. Rădăşanu Vlad, medic specialist urologie, care îşi va desfăşura activitatea în cadrul Cab....

Ajuns la 101 ani, un veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial s-a vaccinat împotriva Covid-19 la Darabani

astăzi, 10:07
169

Un botoșănean care peste o lună va împlini venerabilia vârstă de 101 ani s-a vaccinat ieri la Darabani. Belehuzi Gheorghe, care la data de 4 mai va împlini 101 ani, a fost vaccin...