Poli Iași - FC Botoșani 0-1! Victorie importantă în Derby!

Poli Iași - FC Botoșani 0-1! Victorie importantă în Derby!

FC Botoșani a plecat cu toate cele trei puncte din Copou, după un meci în care a dominat. FC Botoșani câștigă doar doar trei puncte din duelurile cu FC Argeș și Poli Iași, în condițiile în care ambele formații adverse veneau din postura de "lanternă roșie".

În prima repriză, FC Botoșani a avut o singură acțiune importantă, prin Mihai Roman, în minutul 30. Acesta a șutat dintr-un unghi mort, iar portarul Brănescu, trecut pe la Juventus, reușește să prindă.

În finalul primei reprize, FC Botoșani a cerut și o lovitură de la 11 metri pentru un presupus penalty, însă nu a primit nimic.

În partea secundă, FC Botoșani a controlat autoritar jocul, însă mingea nu a intrat în poarta. Stefan Ashkovski a reușit să îl ducă la disperare pe antrenorul Marius Croitoru, pierzând balonul în 3 situații foarte bune pentru FC Botoșani.

Intrând în locul lui Ashkovski, Realdo Fili deschidea scorul în minutul 89, după o centrare a lui Enriko Papa. Brănescu a respins mingea, însă aceasta intrase în poartă.

Astfel, FC Botoșani câștigă al 8-lea Derby al Moldovei și o depășește astăzi pe Poli Iași și în ierarhia istorică. După un meci bun, se pare că FC Botoșani a trecut peste dușul rece din meciul cu FC Argeș și se pregătește de un alt meci tare, împotriva unei alte formații rănite, Dinamo.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani anunță implementarea proiectului ”Together for a better educational integration of children with special educational need”

astăzi, 17:09
2

COMUNICAT DE PRESĂ: Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în calitate de Beneficiar/Aplicant/Lider de parteneriat, anunță implementarea proiectului ”Together for a b...

(A) ICE IT Solutions angajează

astăzi, 13:44
159

Echipa ICE IT Solutions este o echipa dinamică și în plină dezvoltare și are nevoie de oameni capabili, așa cum sperăm să fii și tu!Ice Computers are o experință de peste 20 ani &i...

Bărbat găsit mort la stâna unde lucra

astăzi, 08:12
656

Un bărbat de 68 de ani a fost găsit fără suflare la o stână din judeţ. Acesta lucra ca cioban la o stână din comuna Hilişeu Horia.Descoperirea a fost făcută de unul din cole...