Scandalul Meleke continuă: ”CFR Cluj a pierdut în prima instanță”

Scandalul Meleke continuă: ”CFR Cluj a pierdut în prima instanță”

CFR Cluj l-a transferat pe Ulrich Meleke de la FC Botoșani în această vară, în schimbul sumei de 250.000 de euro. Doar că, imediat după transfer, lucrurile au degenerat.

CFR Cluj are probleme financiare, iar aceștia încearcă, cu orice preț, să oprească plata sumei de transfer. După ce termenul de plată a expirat, FC Botoșani a depus memoriu și a câștigat, însă CFR a depus recurs.

Cătălin Anton este încrezător că recursul nu va schimba verdictul și că echipa lui va primi banii.

„Actele sunt foarte clare, iar CFR Cluj a și pierdut la prima instanță litigiul cu noi. Ei aveau 5 zile la dispoziție ca să facă recurs, iar dacă nu îl făceau aveau 30 de zile la dispoziție ca să ne plătească 250 de mii de euro.

Însă au făcut recurs, iar acum avem termen pe 2 septembrie. Ne așteptam să facă recurs. Dar acest recurs este făcut doar așa ca să se mai tragă de timp, deoarece actele noastre sunt clare și nu au cum să câștige niciodată în viața lor.

S-au angajat în acte să ne dea 250.000 de euro până pe data de 14 iulie 2021, dar nu au plătit. Nu se pune problema să ni-l dea pe Meleke inapoi. Ei l-au trecut și pe lista A, iar jucătorul a și fost ligitimat la CFR. Însă, dacă nu ne vor da banii o să vedeți că UEFA nu o să îi lase să joace în grupele Conference League”, a spus Anton, pentru ProSport.

Totuși, CFR vrea să scape de Meleke, nefiind pe placul lui Dan Petrescu, noul antrenor al echipei. Atfel că, e posibil ca echipa campioană să încerce să îl trimită pe Meleke înapoiu la Botoșani.

Această variantă va fi activată automat dacă CFR va pierde și recursul și nu va plăti suma de tranfer la timp. Singura problemă este că, dacă se va ajunge în acest punct, CFR Cluj va fi depunctată. În prezent, CFR are 7 victorii în 7 meciuri, iar cele două echipe se vor întâlni pe ”Municipal”, etapa viitoare.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concursul de jurnalism „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D) și-a desemnat pentru a șaptea oară câștigătorii

Marţi, 28 Septembrie 2021
237

Emoție și mult suspans la festivitatea de premiere a concursului de jurnalism pentru copii și adolescenți „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D.), aflat anul acesta la cea de-a VII-a ...

SHARE HERITAGE, finalizarea unui proiect transfrontalier de succes

Marţi, 28 Septembrie 2021
223

Asociația Grupul de Acțiune Locală “Valea Bașeului de Sus”, cu sediul în orașul Săveni, județul Botoșani, anunță finalizarea proiectului “Rediscover our cultural heritage through ...

Dezastru evitat de pompierii dorohoieni

Marţi, 28 Septembrie 2021
172

Un incendiu izbucnit la un depozit de furaje, a fost stins, luni seară, înainte să producă pagube materiale însemnate pentru două familii din satul Corjăuți, comuna Hilișeu – ...