BREAKING Andrei Chindriș a plecat de la FC Botoșani

BREAKING Andrei Chindriș a plecat de la FC Botoșani

Andrei Chindriș s-a despărțit de FC Botoșani. Fundașul central va juca pentru Santa Clara, din prima ligă din Portugalia. Santa Clara a jucat în preliminariile Champions League. 

Sunt extrem de mândru să ajung în fotbalul portughez. CD Santa Clara este un club mare în Portugalia”, a spus Chindriș după semnarea contractului.

Detaliile contractului sunt puse la punct, iar FC Botoșani va primi 220 000 de euro pentru transferul lui Chindriș. Mai mult, finanțatorul va păstra și un procent de 34% dintr-un viitor transfer.

Președintele moldovenilor, Cătălin Anton, a confirmat transferul lui Chindriș în Portugalia. 

„Andrei Chindriș va pleca în această seară. Santa Clara va avea 67% dintr-un viitor transfer, iar noi am păstrat 33%. Mai suntem în discuții în privința sumei de transfer, nu vă pot da o sumă exact. Din discuțiile pe care le-am avut am înțeles că Andrei va semna pe trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Noi, teoretic, la linia de fundași nu suntem interesați să mai transferăm, dar încă nu am luat toate deciziile. Vedem ce se mai întâmplă până la finalul perioadei de transferuri”
, a spus Cătălin Anton pentru Digi Sport. 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
287

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
492

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
146

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...