BREAKING Andrei Chindriș a plecat de la FC Botoșani

BREAKING Andrei Chindriș a plecat de la FC Botoșani

Andrei Chindriș s-a despărțit de FC Botoșani. Fundașul central va juca pentru Santa Clara, din prima ligă din Portugalia. Santa Clara a jucat în preliminariile Champions League. 

Sunt extrem de mândru să ajung în fotbalul portughez. CD Santa Clara este un club mare în Portugalia”, a spus Chindriș după semnarea contractului.

Detaliile contractului sunt puse la punct, iar FC Botoșani va primi 220 000 de euro pentru transferul lui Chindriș. Mai mult, finanțatorul va păstra și un procent de 34% dintr-un viitor transfer.

Președintele moldovenilor, Cătălin Anton, a confirmat transferul lui Chindriș în Portugalia. 

„Andrei Chindriș va pleca în această seară. Santa Clara va avea 67% dintr-un viitor transfer, iar noi am păstrat 33%. Mai suntem în discuții în privința sumei de transfer, nu vă pot da o sumă exact. Din discuțiile pe care le-am avut am înțeles că Andrei va semna pe trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Noi, teoretic, la linia de fundași nu suntem interesați să mai transferăm, dar încă nu am luat toate deciziile. Vedem ce se mai întâmplă până la finalul perioadei de transferuri”
, a spus Cătălin Anton pentru Digi Sport. 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concursul de jurnalism „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D) și-a desemnat pentru a șaptea oară câștigătorii

Marţi, 28 Septembrie 2021
238

Emoție și mult suspans la festivitatea de premiere a concursului de jurnalism pentru copii și adolescenți „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D.), aflat anul acesta la cea de-a VII-a ...

SHARE HERITAGE, finalizarea unui proiect transfrontalier de succes

Marţi, 28 Septembrie 2021
225

Asociația Grupul de Acțiune Locală “Valea Bașeului de Sus”, cu sediul în orașul Săveni, județul Botoșani, anunță finalizarea proiectului “Rediscover our cultural heritage through ...

Dezastru evitat de pompierii dorohoieni

Marţi, 28 Septembrie 2021
173

Un incendiu izbucnit la un depozit de furaje, a fost stins, luni seară, înainte să producă pagube materiale însemnate pentru două familii din satul Corjăuți, comuna Hilișeu – ...