Săvineanul Iustin Lungeanu cucerește un nou titlu în Marea Britanie la kickboxing (fotogalerie)

Campionul European IKf Iustin Lungeanu, sportiv originar din satul Petricani, județul Botoșani, a câştigat un nou titlu internațional la o competiție de kickboxing în Marea Britanie.

Acesta a câștigat ICO Southern Area Title învingându-l pe Callum Thomas în main eventul galei HKA Fight Night 12 care a avut loc în oraşul Hastings, din Marea Britanie.

Tânărul Iustin a plecat alături de familie în Anglia, în 2015, pentru a urma o carieră sportivă şi este legitimat de 6 ani în cadrul clubului de arte marțiale Double K Gym din Hastings - UK.

„Sunt recunoscător pentru că am șansa să-mi reprezint țara peste hotare în competiții internaționale. De fiecare dată când intru în ring am tricolorul cu mine, vreau să-mi fac mândrii părinții, frații, prietenii. Pentru mine a fi român este o onoare", a spus Iustin Lungeanu.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful IJJ Botoșani despre jandarmii pe cale de pensionare. „Asta este ceea ce ne dorim” (video)

Friday, 4 October 2024

Deficitul de personal este resimțit și la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, la fel ca în celelalte structuri MAI, însă nu într-un procent semnific...

Mesaj către diriginții elevilor și rolul pe care îl au în parcursul educațional. Bogdan Suruciuc: „Sunt situații de excepție în care consilierea nu are loc” (video)

Friday, 4 October 2024

În cadrul ședinței cu directorii și directorii adjuncți, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, le-a transmis colegilor s...

Ponturi de la doi elevi din Botoșani pentru tinerii care vor să devină jandarmi. „Îi sfătuiesc să acorde o atenție sporită pregătirii fizice” (foto, video)

Friday, 4 October 2024

Până pe data de 6 octombrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) din Botoşani desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de &ici...