Rezultatele obținute de Dao si Sinh Dau Botosani, la cea de-a III-a ediție a Cupei Internaționale de Qwankido - GALERIE FOTO

Sala Polivalentă Elisabeta Lipă” Botoșani a găzduit, în perioada 3-4 decembrie 2016, cea de-a III-a ediție a Cupei Internaționale de Qwankido, competiție de arte marțiale pentru copii și juniori, organizată de Asociația Județeană de Arte Marțiale Botoșani și Federația Română de Arte Marțiale din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani și Cluburile Sportive Dao Botoșani și Sinh Dau Botoșani.

Rezultatele obținute de Dao si Sinh Dau Botosani, la cea de-a III-a ediție a Cupei Internaționale de Qwankido - GALERIE FOTO

Manifestarea a debutat în aplauzele a sute de sportivi, arbitri și spectatori, care au urmărit Dansul Dragonului – Vu Lan, simbol al cavalerismului și a continuat cu probele de tehnică - Thao Quyen, tehnici de arme tradiționale - Co Vo Dao, precum și luptă competițională - Song Dau. 


S-au înscris sportivi de la 22 de cluburi de Qwankido din România și din Republica Moldova, din 14 orașe, 8 județe, însumând aprox 450 de sportivi cu vârsta cuprinsă între 4 și 17 ani și 40 de arbitri.


Clubul Sportiv Dao Botoșani si Clubul  Sinh Dau Botoșani au obținut următoarele rezultate: APASA AICI


Prin organizarea acestei competiții de anvergură internațională, s-a urmărit pregătirea copiilor în vederea participării la campionatul național ce se va desfășura în primăvara anului viitor.

"Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2016. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acestuia", a declarat Mirela Anisie, președintele Asociației Județene de Arte Marțiale Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta