Cupa Speranței la Qwan Ki Do 2018 - FOTO

Cupa Speranței la Qwan Ki Do 2018 - FOTO

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, a avut loc la Sala Polivalentă din municipiul Botoșani o competiție de Qwan Ki Do, "Cupa Speranței", organizată de Clubul Sportiv Dao Botoșani in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport.

La eveniment au participat copii cu vârsta cuprinsă între 5-17 ani de la 5 cluburi de Qwan Ki Do, respectiv C. S. Manh Su Tu Iași, C. S. Cuong Dao Huși, alături, C.S. Hong Ha Radauti, C.S Floare de colt Borca si  C. S. Dao Botoșani.

Competiția a cuprins două probe: la proba de Thao Quyen (proba tehnică) au participat 92 copii, iar la proba Song Dau (proba de luptă), 65 de copii.

„La început de an sportiv 2018-2019, organizarea acestei competiții a însemnat o testare initiala a sprtivilor , similara cu cea din structura scolara, pentru a verifica pregatirea copiilor dupa  vacanta si sa stabilim directiile pe care le vom urma in pregatirea competitionala in perioada urmatoare.”, a declarat Eugen Țurcanu, coordonator tehnic pentru județul Botoșani, centura neagră 4 dang. „Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2018. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primariei Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acesteia”, a declarat Jâjâie Florin, președinte a CS DAO Botoșani.








 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
80

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
91

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...