Rezultat cu repetitie! FC Botosani nu a reusit sa invinga Chiajna, intr-un meci in care Cobrea a oferit parada campionatului! GALERIE FOTO
SPORT

FC Botosani ramane cu doar trei victorii in 14 meciuri jucate impotriva celor de la Concordia Chiajna, dupa ce elevii lui Leo Grozavu au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de vineri seara, din Play-Out-ul Ligii 1.

Rezultat cu repetitie! FC Botosani nu a reusit sa invinga Chiajna, intr-un meci in care Cobrea a oferit parada campionatului! GALERIE FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu Leo Grozavu suspendat, Chiajna a inceput mai bine meciul si a avut prima mare ocazie in minutul 3, atunci cand Serediuc a sutat de la 7 metri, insa Alberto Cobrea a reusit parada actualului sezon al Ligii 1, respingand incredibil in corner. Dupa acea faza botosanenii au iesit la joc si au reusit sa puncteze in minutul 10, prin Alexandru Tarnovan, cel care a fructificat o pasa excelenta venita de la Roman. 

Acelasi Tarnovan a avut o noua ocazie de a marca, in minutul 27, atunci cand a preluat excelent la marginea careului mare si a sutat de pe loc, insa mingea a trecut peste poarta. Un moment amuzant l-a oferit centralul Alexandru Tudor, care l-a certat pe Tarnovan atunci cand acesta ar fi injurat pe teren: "Tarnovan ai zis ceva? Nu mai injura ca e Vinerea Mare!".

La pauza, Leo Grozavu l-a sunat pe directorul sportiv, Toni Helesteanu, iar in repriza a doua au intrat pe teren Kuku si Bordeianu, in timp ce Endrick si Tarnovan au ramas la cabine, ultimul fiind accidentat. Botosanenii au inceput bine repriza secunda si puteau majora scorul in minutul 58, prin Bordeianu, care a sutat puternic de aproape 20 de metri, insa Balgradean a plonjat si a respins in corner. 

Cum ocaziile se razbuna, in minutul 66 oaspetii au reusit egalarea prin Munteanu, care a primit o pasa excelenta de la Gradinaru, de pe partea dreapta. Mai mult, Ovidiu Herea a fost la un pas de a marca golul victoriei, atunci cand a primit o pasa de la Munteanu, insa atacantul oaspetilor a sutat pe langa poarta din interiorul careului. 

Incurajati de cei peste 3.000 de suporteri veniti pe stadion, botosanenii au fost si ei aproape de a marca golul de 2-1, insa mingea trimisa de Morutan, la coltul lung, a fost respinsa in corner de Balgradean. 

Scor final 1-1, acelasi rezultat ca in ultima partida de pe Municipal dintre cele doua echipe. Pentru FC Botosani urmeaza o deplasare la Pandurii Targu Jiu.

FC Botosani: Cobrea, Patache, Miron, Burcă, Mușat, Endrick Dos Santos, Vașvari, Roman, Târnovan, Buș şi Golofca. Rezerve: Albuț, Juncănaru, Tincu, Moruțan, Luku, Hergheligiu.

Concordia Chiajna: Bălgrădean, Koenders, Dobrosavlevici, Bejan, Feussi, Albu, R. Costin, Grădinaru, M. Cristescu, Serediuc, Pena. Rezerve: Drăghia, Ciobanu, V. Alexandru, Herea, Oct. Deaconu, V. Munteanu.





























 

 

 

Spune-ne opinia ta