Replica lui Mihai Teja, antrenorul umilit de Valeriu Iftime: „Lipsă de fair-play!”

Este război între Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, şi Mihai Teja, cel care i-a antrenat pe moldoveni în trecut. Patronul clubului l-a atacat în termeni duri pe tehnician, însă nici acesta nu s-a lăsat mai prejos.

Replica lui Mihai Teja, antrenorul umilit de Valeriu Iftime: „Lipsă de fair-play!”

 Mihai Teja  Foto: playsport.ro

Iftime a rostit cuvinte grele la adresa lui Teja. Patronul moldovenilor l-a numit pe antrenor „campion mondial la frică” sau „antrenor de 9 etape”.

Atacurile venite din partea lui Iftime nu i-au picat bine lui Mihai Teja, care a replicat dur.

”Botoşani este până acum ok, erau necesare aceste puncte, dar totul este la final, obiectivul de final contează. Şi eu am început bine, Valeriu a zis că eu sunt antrenor de 9 meciuri, şi nu a fost ok, a fost lipsă de fair play, eu pe unde am fost mi-am îndeplinit obiectivele. Am făcut din orice echipă să sclipească, să arate mai bine, din punct de vedere al jocului nu am retrogradat nicio echipă sau să o las fără puncte.

La toate echipele la care am fost am arătat un fotbal bun, mi-am îndeplinit obiectivele. Deşi nu am avut cele mai bune condiții. Nu am făcut prăpăd pe unde am fost. Trebuie să lași și să judeci un om după un anumit timp! Trebuie tu ca și conducător sa fii realist pentru a seta un obiectiv. Să nu îți faci iluzii și după spui că antrenorul nu este bun. Dacă lotul era bun după ce am plecat eu de ce nu s-au făcut puncte? Înseamnă că până la urmă Teja a făcut lucruri bune.

De aceea tragem concluzia că eu sunt antrenor de 8 etape... Sunt momente în fotbal când poate să îţi iese sau nu, dar continuitatea e importantă!”, a declarat Teja, potrivit Orange Sport.

La FC Botoșani, Mihai Teja a adunat 18 meciuri în toate competițiile. A antrenat în 16 partide în campionat și două în Cupa României. În timpul petrecut la Botoșani a acumulat 5 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri, scrie playsport.ro.

În cariera de antrenor, Teja le-a mai pregătit din postura de „principal” pe FC Voluntari, Poli Iaşi, FCSB, Pandurii, U Cluj şi Dinamo.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
43

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
87

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
141

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...