Iftime merge mai departe pe mâna lui Andone: ”Nu prea râde și ăștia care nu râd nu prea îmi plac, dar pe el…”

Chiar dacă FC Botoșani este „lanterna roșie” a Superligii, cu doar 20 de puncte acumulate în 26 de etape, Valeriu Iftime nu și-a pierdut speranțele, întrucât Bogdan Andone a obținut câteva rezultate pozitive în 2024.

Iftime merge mai departe pe mâna lui Andone: ”Nu prea râde și ăștia care nu râd nu prea îmi plac, dar pe el…”

   Foto: playsport.ro

Patronul moldovenilor a vorbit, în stilul caracteristic, despre următoarea partidă, programată duminică, 25 februarie, la ora 20:00. Adversar va fi liderul FCSB.

„Credeam că fundașii mei sunt Pique și Puyol”

Valeriu Iftime s-a arătat încântat de jocul echipei sale – mai ales pe faza defensivă – și a amintit cu umor de fundașii centrali din prima parte a sezonului, pe care îi compara cu Pique și Puyol.

Teama de retrogradare nu a dispărut, dar venirea lui Bogdan Andone a ridicat din nou optimismul la cote maxime. Șapte puncte o despart pe FC Botoșani de ultimul loc de baraj, ocupat acum de Poli Iași.

„Vedem de la un meci la altul, dar este un mare progres, să fim serioși. Dăm goluri, am câștigat cu Poli Iași, cu CFR, am făcut egal la UTA, egal cu Craiova, chiar suntem în regulă, dar nu e vorba doar de rezultate, echipa e mai solidă, mai ales apărarea, nu am mai luat o ploaie de goluri. Aveam doi fundași despre care credeam că sunt Pique și Puyol și amândoi erau tata golurilor luate. Sunt copii buni, foarte ambițioși, au ceva din luptătorii de care avem nevoie. Înainte, dormeau în apărare, visau de foarte multe ori. Bogdan (n.r. Andone) nu-și dă demisia și nici nu a fost vorba de demisie, era așa de cătrănit după meciul ăla… Vorbesc cu el la două, trei zile, e foarte calculat, foarte serios. Nu prea râde și ăștia care nu râd nu prea îmi plac, dar pe el îl prefer foarte tare”, a declarat Iftime la Digi Sport.

Speră la o victorie cu FCSB

De asemenea, finanțatorul „lanternei roșii” s-a arătat optimist în privința șanselor de a produce surpriza în fața FCSB-ului. Asta deși prietenul Gigi Becali nu are nici cea mai mică emoție.

„Domnul Becali e normal că n-are emoții. Nu crede că-l bat. N-am mai vorbit, trebuie să avem și un subiect de discuție, un fotbalist sau un eveniment important. Șanse mici cu FCSB, dar sunt. Eu de fiecare dată cred într-o minune. Vibe-ul e bun acum, ne apărăm bine, avem pregătire fizică bună, avem jucători talentați la mijloc și în față. Dacă începeam campionatul cu echipa asta, jur că mă băteam la playoff. Cu echipa asta, nu cu cea din toamnă. A fost un dezastru atunci”, a mai spus Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
46

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
474

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
1241

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...