RAR vezi asa ceva! Real Madrid a facut instructie. Scorul era 2-1 pentru Rayo, insa finalul a fost de COSMAR! VIDEO

RAR vezi asa ceva! Real Madrid a facut instructie. Scorul era 2-1 pentru Rayo, insa finalul a fost de COSMAR! VIDEO
Meci nebun în campionatul Spaniei, între Real Madrid şi Rayo Vallecano, în prima jumătate de oră marcându-se de cinci ori, în timp ce doi jucători ai oaspeţilor au văzut cartonaşul roşu.

"Galacticii" au început partida în forţă şi au deschis scorul prin Danilor, în minutul 3, toată lumea aşteptându-se ca Rayo să devină victimă singură din acest moment. Trupa românului Răzvan Raţ (fundaşul nu a fost în lot pentru această partidă) a revenit însă în joc imediat, prin Amaya (minutul 10) şi chiar a preluat conducerea 120 de secunde mai târziu, când Jozabed (12) a marcat pentru 2-1.

Rayo nu a reuşit însă să ţină prea mult de scor si avea sa sufere cea mai drastica infrangere, 10-2.

În minutul 14 Tito a văzut direct cartonaşul roşu, iar nouă minute mai târziu s-a văzut egalată de Bale (25). Real a revenit la conducere în minutul 30 când Ronaldo a transformat un penalty acordat destul de uşor de centralul Ignacio Iglesias Villanueva.

La aceeaşi fază, Raul Baena a văzut al doilea cartonaş galben, fiind de asemenea eliminat. În minutul 41, Gareth Bale a marcat pentru 4-2, iar dezastrul pentru oaspeţi a continuat după pauză. Benzema, în minutele 48, 80 şi 90, Ronaldo în minutul 53 şi Bale în minutul 70 au dus scorul la un neverosimil 10-2.
sursa: prosport.ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
311

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
449

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
578

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...