Rapid - FC Botoșani 1-1. Elevii lui Mutu rămân neînvinși în Giulești

Rapid - FC Botoșani 1-1. Elevii lui Mutu rămân neînvinși în Giulești

Partida dintre Rapid și FC Botoșani, disputată pe stadionul „Giulești”, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 13-a din Liga 1.

Giuleștenii sunt pe locul doi în clasament, la două puncte în spatele celor de la Farul Constanța, în timp ce FC Botoșani este pe locul 13, cu 14 puncte, conform Digi Sport.

Rapid - FC Botoșani 1-1. Elevii lui Mutu rămân neînvinși în Giulești

Giuleștenii au început mai bine partida. Jayson Papeau a avut primele două ocazii de gol la poarta lui Eduard Pap. Mai întâi, goalkeeper-ul moldovenilor a intervenit salvator, iar apoi Papeau a șutat peste poartă.

Sefer a reluat periculos cu capul în minutul 17, dar Pap a reușit să respingă.

Papeau s-a acccidentat în minutul 19, în urma unui duel cu Ivanov, și a fost scos pe targă de pe teren.

Mailat a avut o ocazie imensă în minutul 26, atunci când a trimis peste poarta lui Moldovan.

Scorul a fost deschis în minutul 38, când Boli i-a pasat în spate lui Țigănașu care a reușit să marcheze cu latul din interiorul careului.

Moldovenii își puteau dubla avantajul în minutul 40, dar Moldovan a intervenit foarte bine la șutul lui Mailat.

Pe finalul primei reprize, Pap a avut o intervenție foarte bună la șutul din interiorul careului al lui Ciobanu, dar și la ocazia lui Sefer, care a trimis din lovitură liberă.

După pauză, Luckassen a zguduit poarta lui Eduard Pap cu un șut din întoarcere. Portarul moldovenilor a intervenit foarte bine la șutul lui Onea din minutul 58.

Mihai Roman a avut o ocazie imensă în minutul 62 când a șutat din careu puțin pe lângă poartă.

Egalitatea a fost restabilită în minutul 83, când Junior Morais a șutat imparabil din afara careului. Pe finalul partidei, giuleștenii puteau trece în avantaj, însă șutul lui Emmers a fost blocat de Pap.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

Luni, 20 Mai 2024
79

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

Luni, 20 Mai 2024
220

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

Luni, 20 Mai 2024
114

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...