Adrian Mutu (FC Rapid): Ne simțim datori față de suporteri și vrem să câștigăm cu FC Botoșani

Adrian Mutu (FC Rapid): Ne simțim datori față de suporteri și vrem să câștigăm cu FC Botoșani

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi jucătorii se simt datori faţă de suporteri după înfrângerea cu Chindia Târgovişte din etapa precedentă şi de aceea îşi doresc foarte mult o victorie în meciul cu FC Botoşani de sâmbătă seara.

„Ne aşteaptă un meci important cu o echipă care în ultimii ani a fost mereu între primele 6-7 ale campionatului. Noi venim după un meci nereuşit cu Chindia, în care relaxarea cu care am intrat pe teren ne-a costat. De aceea ne simţim datori faţă de suporteri şi vrem să câştigăm cu FC Botoşani. Vrem să avem atitudinea corectă şi începând de mâine să nu se mai repete ce s-a întâmplat cu Chindia. Important e să învăţăm din greşeli şi să mergem mai departe", a afirmat Mutu, conform Agerpres.

„Trebuie să dăm uitării meciul trecut, se întâmplă la toate echipele. Însă, în acelaşi timp, nu trebuie să uităm cine suntem şi că avem o responsabilitate mare pe umeri. Există presiunea rezultatului de fiecare dată. Clubul nostru este pe o traiectorie bună, suntem o echipă mare şi trebuie să fim învăţaţi cu presiunea. Botoşani are o echipă bună şi un antrenor care mie îmi place. Unsprezecele lor nu e acelaşi faţă de sezonul trecut, au făcut transferuri importante, au avut un început fantastic. Ştim că Botoşani e o echipă cu care trebuie să fim atenţi. Aşa că atitudinea şi concentrarea trebuie să fie punctele noastre forte", a adăugat el.

Adrian Mutu s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi de la instalarea în funcţia de antrenor al echipei Rapid.

„Mâine vom intra cu o ambiţie mare, vom da tot ce avem mai bun... iar apoi se poate întâmpla orice, pentru că e un meci de fotbal. Dar important e ca noi să ne facem treaba şi să avem atitudinea corectă. Iar băieţii să urmeze strategia pe care eu am stabilit-o la antrenament. Pentru că eu până acum, per total, sunt mulţumit de ei. Aceşti băieţi au strâns 24 de puncte în actualul sezon. Iar în 23 de meciuri de când sunt la Rapid avem împreună 16 victorii. Cred că suntem între puţinele echipe care în ultimele 6 luni au obţinut 16 victorii", a precizat tehnicianul.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă seara, de la ora 21:30, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Superligii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
1

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
57

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...

Pompier botoșănean în echipa de alpiniști a României, într-o spectaculoasă competiție în Spania! (Foto)

astăzi, 10:09
66

Un pompier botoșănean a făcut parte din echipa de alpiniști a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a obținut locul IV la un concurs internațional.Plutonierul adjutant ...