Rapid - Botoșani 1-1! Încheiem anul pe locul 4

Rapid - Botoșani 1-1! Încheiem anul pe locul 4

FC Botoșani și Rapid s-au întâlit pe Arena Națională și au remizat, scor 1-1. Golurile partidei au fost marcate de Marzouk (Rapid, min. 34), respectiv Tîrcoveanu (Botoșani, min. 52).

În urma rezultatului de sâmbătă seara, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasament. Botoșani rămâne pe patru, cu 34 de puncte, în timp ce Rapidul ocupă locul șase, cu 32 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.

Acesta a fost ultimul meci al celor două formații în acest an.

FINAL

Min. 56: Ocazie Botoşani! Dawa trimite cu capul, după o lovitură de la colț, însă Moldovan reușește să rețină balonul în doi timpi.

Min. 53: GOOOL FC Botoșani! Jaja centrează cu stângul, iar Tîrcoveanu marchează cu o lovitură de cap.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 45+1: Ocazie Rapid! Adrian Bălan reia periculos cu capul după o lovitură de la colț, însă Pap reușește să respingă balonul.

Min. 34: GOOOL Rapid! Marzouk primește în marginea careului de 16 metri, preia, apoi șutează imparabil în vinclul porții apărare de Pap.

Min. 20: Ocazie Botoşani! Târcoveanu ia o acțiune pe cont propriu și șutează la colțul lung, însă Moldovan este la post și respinge balonul.

Min. 18: Ocazie Botoşani! Jaja îl depășește pe Dandea, apoi centrează pentru Roman, care păcălește un adversarr, însă trage peste poartă.

Min. 9: Ocazie Rapid! Sefer execută foarte bine o lovitură de la colț, Marzouk deviază, însă Pap intervine salvator.

Min. 1: A început partida!

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de mii de tichete pentru vaccinați vor ajunge la Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
568

Săptămâna viitoare vor ajunge la Botoșani 38.700 de tichete pentru persoanele care s-au imunizat împotriva infecției cu virusul Covid-19 după data de 1 septembrie cu schema completă,...

Activități de cunoaștere a istoriei și specificului local, încheiate cu un spectacol de gală pentru cercetașii din județ

Vineri, 28 Ianuarie 2022
178

În cinstea Unirii Principatelor Române de la 1859, în perioada 22-24 ianuarie, a.c. Centrul Județean de Voluntariat Botoșani alături de cercetași, tineri și voluntari din județ...

Rata șomajului este de 2,07% în județul Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
142

La sfârșitul lunii decembrie a anului 2021, în județul Botoșani erau înregistrați 2.835 de șomeri, rata șomajului fiind de 2,07%, informează Agenția Județeană pentru Ocupar...