Rapid - Botoșani 1-1! Încheiem anul pe locul 4

Rapid - Botoșani 1-1! Încheiem anul pe locul 4

FC Botoșani și Rapid s-au întâlit pe Arena Națională și au remizat, scor 1-1. Golurile partidei au fost marcate de Marzouk (Rapid, min. 34), respectiv Tîrcoveanu (Botoșani, min. 52).

În urma rezultatului de sâmbătă seara, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasament. Botoșani rămâne pe patru, cu 34 de puncte, în timp ce Rapidul ocupă locul șase, cu 32 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.

Acesta a fost ultimul meci al celor două formații în acest an.

FINAL

Min. 56: Ocazie Botoşani! Dawa trimite cu capul, după o lovitură de la colț, însă Moldovan reușește să rețină balonul în doi timpi.

Min. 53: GOOOL FC Botoșani! Jaja centrează cu stângul, iar Tîrcoveanu marchează cu o lovitură de cap.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 45+1: Ocazie Rapid! Adrian Bălan reia periculos cu capul după o lovitură de la colț, însă Pap reușește să respingă balonul.

Min. 34: GOOOL Rapid! Marzouk primește în marginea careului de 16 metri, preia, apoi șutează imparabil în vinclul porții apărare de Pap.

Min. 20: Ocazie Botoşani! Târcoveanu ia o acțiune pe cont propriu și șutează la colțul lung, însă Moldovan este la post și respinge balonul.

Min. 18: Ocazie Botoşani! Jaja îl depășește pe Dandea, apoi centrează pentru Roman, care păcălește un adversarr, însă trage peste poartă.

Min. 9: Ocazie Rapid! Sefer execută foarte bine o lovitură de la colț, Marzouk deviază, însă Pap intervine salvator.

Min. 1: A început partida!

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
65

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Ioan, ucenicul Sf. Grigorie Decapolitul

astăzi, 07:00
42

Sfântul Ioan (†820) a ieșit de tânăr din lume şi iubind pe Hristos s-a dus la Sfântul Grigorie Decapolitul, care l-a făcut monah și împreună se nevoiau, plăc&acir...

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
68

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...