"U" Cluj - CSM Botoșani 25-28! CALIFICARE ISTORICĂ în Sferturile Cupei României!

"U" Cluj - CSM Botoșani 25-28! CALIFICARE ISTORICĂ în Sferturile Cupei României!

CSM Botoșani plecat la Cluj pentru a se duela cu Universitatea din orașul de la poalele Feleacului, în optimile Cupei României.

Echipa lui Radu Roșu a început mai timid partida, fiind condusă cu 6-2 după un sfert de oră. Acesta a fost momentul relansării Botoșaniului, care au revenit, iar la finalul primei reprize conduceau la 3 goluri diferență: 8 la 11. Cu 3 reușite, Ionuț Vamanu a fost cel mai bun marcator botoșănean al primei reprize.

Și începutul reprizei secunde a fost nereușit pentru CSM Botoșani, cel puțin pe tabelă. Cu 20 de minute înainte de final, pe tabelă avantajul s-a redus la un gol. Chiar și așa, botoșănenii au rămas la conducerea meciului, iar în minutul 50, diferența de pe tabela era de 3 goluri: 19-21, semn că CSM Botoșani este foarte aproape de a scrie o nouă filă de istorie pentru sportul botoșănean, și mai ales pentru handbalul local. Timpul trecea în favoarea echipei noastre, care avea 3 goluri diferență și cu 5 minute înainte de final, semn că doar un ghinion imens ar putea să o elimine pe CSM Botoșani încă din Optimile Cupei României.

Deși au încercat, studenții nu au reușit reducă diferența, iar CSM Botoșani a reușit calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după ce partida s-a încheiat cu scorul de 25-28.

Aceasta este echipa trimisă în teren de Radu Roșu:

Nicolaievici Mihai, Ciobanu Alexandru (2), Adomnicăi Cristian (10), Dumitrache Ștefan(1),Ciubotariu Florin (2), Radu Cătălin, Vamanu Ionuț (6), Lazoreac Vlad, Șoldănescu Bogdan, Lazurcă Claudiu (6), Stoian Silvian (1), Bidașcă Cosmin, Mihăescu Florin.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
270

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
47

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
268

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...