Astăzi: "U" Cluj - CSM Botoșani! Meci istoric!

Astăzi: "U" Cluj - CSM Botoșani! Meci istoric!

CSM Botoșani a plecat la Cluj pentru a juca un meci istoric. Pentru prima dată, CSM Botoșani va evolua în optimile de finală ale Cupei României, iar o victorie ar face ca CSM Botoșani sa ajungă în primele 8 echipe din România. Astfel, miza este una imensă.

Partida va începe de la ora 13:00.

De asemenea, pentru prima oară în istorie, pariorii vor putea juca pe un meci al Botoșaniului, așa cum Betano România a adăugat partida în lista de meciuri disponibile pentru a paria.

Surprinzător sau nu, CSM Botoșani este favorită, având o cotă de 1.62, în timp ce Universitatea Cluj are cota 2.80, iar egalul este cotat cu 8.50.

De asemenea, va fi pentru prima dată când celebrul site Flashscore va oferi detalii despre un meci al echipei locale.

Universitatea Cluj este pe locul 2 în seria C a Diviziei A, cu 15 puncte, și vine după 4 victorii în ultimele 5 meciuri. Tot 4 victorii în 5 meciuri are și trupa lui Radu Roșu.

Până acum, HC Buzău, Dinamo, CSM Alexandria și Poli Timișoara și-au "procurat" bilete de sferturi.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
200

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
153

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1196

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...