"Dubla" Curileac! Portarul Botosaniului a prins echipa etapei pentru a doua oara consecutiv! Alti doi "botosaneni" au prins primul 11

"Dubla" Curileac! Portarul Botosaniului a prins echipa etapei pentru a doua oara consecutiv! Alti doi "botosaneni" au prins primul 11
La finalul fiecare etapei cotidianul Gazeta Sporturilor publica cea mai buna echipa de start din respectiva runda.

La finalul etapei a 24-a, conform datelor furnizate de InStat Football, Gazeta Sporturilor a inclus in echipa etapei doi jucatori de la FC Botosani: Marius Curileac si Michael Ngadeu. In partida cu Dinamo Bucuresti, portarul botosanenilor a avut 4 interventii salvatoare si a aparat 6 suturi trimise pe poarta, in timp ce Ngadeu a dat 81 % din pase precise si a recuperat balonul de la dinamovisti de 21 de ori.

Echipa etapei 24: Curileac (FC Botosani) - Momcilovici (Pandurii), Tosca (Steaua), Ngadeu (FC Botosani), Ungurusan (Pandurii) - Prepelita (Steaua), Szilard (CFR Cluj), Bumba (Tg. Mures), Rusescu (Steaua), Adi Popa (Steaua) - Roman (Pandurii)

In echipa etapei a 25-a il regasim din nou pe portarul Marius Curileac, dar si pe Gabriel Vasvari. Goalkeeper-ul botosanean, in varsta de 31 de ani, este singurul fotbalisti din Liga 1 care a prins echipa etapei in ultimele doua runde, el avand o interventie salvatoare si a aparat 4 suturi expediate de jucatorii Concordiei. Gabriel Vasvari a prins echipa de start a etapei dupa ce a marcat un gol si a dat o pasa de gol, la reusita lui Nelut Rosu.

Echipa etapei 25: Curileac (FC Botosani) - Peteleu (Petrolul), Filip (Petrolul), Tamas (Steaua), Alcenat (Petrolul) - Filip (Steaua), Vasvari (FC Botosani) - Tirnacop (CSU Craiova), Marinescu (Petrolul), Goga (Tg. Mures) - Nuno Rocha (CSU Craiova)

 

Spune-ne opinia ta