Profit de 1,36 milioane de euro pentru Valeriu Iftime, de pe urma a doi jucători

Profit de 1,36 milioane de euro pentru Valeriu Iftime, de pe urma a doi jucători

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat la o zi după meciul cu Rapid, pierdut cu 0-2 de FCSB, că este dispus să îi cedeze gratis pe Răzvan Oaidă (24 de ani) și Denis Haruț (23 de ani) la FC Botoșani.

Întrebat despre această posibilitate, Valeriu Iftime a părut încântat și a spus că îi așteaptă pe cei doi jucători cu brațele deschise înapoi la echipa sa. În schimbul lui Oaidă și Haruț, patronul Botoșaniului a obținut un profit în valoare de 1,36 milioane de euro, scrie DigiSport.ro.

„Ei, da! Acum a zis? Nu cred. Îţi dai seama că i-as lua cu braţele deschis. Mihai (n.r. – Teja) hotărăşte, la momentul ăsta, noi cumva ne-am făcut lotul. Pe de altă parte, nu cred că domnul Becali va face gestul ăsta. E prea nervos, aseară nu i-a bătut nimeni decât Dugandzic.

Nu a fost niciun jucător care să ajungă la FCSB să continue forma şi să joace ce aşteptam de la ei. Eu nu cred, dar dacă Oaidă şi Haruţ sunt liberi, normal că aş vrea să îi iau. Vorbesc cu Mihai”, a spus Valeriu Iftime, potrivit AS.com.

Suma imensă plătită de FCSB către FC Botoșani în doar cinci ani

După încheierea ”afacerii Joyskim Dawa”, FCSB a ajuns la nouă fotbaliști transferați de la FC Botoșani din 2017 încoace. Cel care a deschis ”calea” a fost Cătălin Golofca, adus în schimbul a 400.000 de euro.

Au mai urmat alte opt transferuri, iar suma totală pe care a primit-o FC Botoșani se ridică la 4.1 milioane de euro.

Fotbaliștii cumpărați de FCSB de la FC Botoșani și sumele de transfer:

Olimpiu Moruțan - 1.2 milioane de euro
Răzvan Oaidă - 700.000 de euro
Denis Haruț - 661.000 de euro
Cătălin Golofca - 400.000 de euro
Mihai Roman - 400.000 de euro
Joyskim Dawa - 350.000 de euro
Malcom Edjouma - 330.000 de euro
Aristidis Soiledis - 75.000 de euro
Andrei Miron - fără sumă de transfer

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Soți răniți într-un incendiu produs din neglijență

astăzi, 15:21
12

Doi bătrâni, soț și soție, din localitatea Străteni, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce în locuința acestora a izbucnit un incendiu, cel mai probabil, ca urmare a fo...

Scapă de arest: Florin Țurcanu, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani, va fi liber

astăzi, 14:36
123

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu, care în luna decembrie a anului trecut a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare pen...

Urmărire în trafic, șofer scos din mașină și imobilizat de polițiștii de la Rutieră

astăzi, 13:21
149

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au efectuat, în cursul zilei de marți, semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto nu s-a conformat, continu&aci...