Antrenorul FC Botoşani - Trebuie să fim concentraţi şi determinaţi pentru a câştiga cu Hermannstadt

Antrenorul FC Botoşani - Trebuie să fim concentraţi şi determinaţi pentru a câştiga cu Hermannstadt

Antrenorul echipei FC Botoşani, Mihai Teja, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi trebuie să fie foarte concentraţi şi determinaţi pentru a câştiga partida cu AFC Hermannstadt, din cadrul etapei a 3-a a Superligii de fotbal, adversarul având un joc solid cu o forţă de grup.

„Va fi un meci foarte greu, întâlnim o echipă bună, omogenă, care a făcut patru puncte din şase în primele etape, cu jucători de Liga I, chiar dacă a evoluat anul trecut în Liga a II-a. Am urmărit evoluţia lor şi a fost una foarte bună, cu un joc solid. Îl felicit pe Măldărăşanu că a creat un grup unit şi au arătat forţă. Trebuie să fim foarte concentraţi la tot ceea ce facem şi determinaţi pentru a câştiga acest meci. Va fi o deplasare dificilă, dar am încredere în grup şi sunt sigur că vom avea mentalitatea necesară pentru a da tot ce avem mai bun să câştigăm acest meci”, a declarat Teja.

El a precizat că jucătorii nou-veniţi mai au nevoie de puţin timp pentru a se acomoda în echipa sa: „Jucătorii care au venit acum sunt un pic în urmă, trebuie să se mai antreneze cu noi, dar sper să fie plus valoare pentru echipa noastră şi vom face un lot mult mai puternic. Mai aşteptăm doi jucători''.

Teja consideră că actuala ediţie a Superligii este mult mai echilibrată decât în anii precedenţi.

„Este un campionat mai echilibrat. Dacă înainte erau trei-patru echipe care se detaşau clar, acum au mai apărut echipe foarte bune şi sunt uimit de jocul şi rezultatele pe care le-au avut echipele nou-promovate. Eu cred că va fi o luptă între toate echipele. Cred că e un început bun de campionat”, a mai spus Teja, citat de Agerpres.

FC Botoşani va întâlni formaţia AFC Hermannstadt, luni, de la ora 18:30, în deplasare (la Mediaş), într-un meci din cadrul etapei a 3-a a Superligii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
15

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1404

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
363

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...