Primele transferuri realizate de FC Botosani! Botosanenii au adus un portar si un mijlocas!
SPORT

FC Botosani a realizat marti dupa-amiaza primele transferuri din aceasta iarna. Dupa ce s-au despartit de Matulevicius, Fulop, Astafei si Ichim, oficialii FC Botosani au semnat astazi cu doi jucatori.

Primele transferuri realizate de FC Botosani! Botosanenii au adus un portar si un mijlocas!

 

Este vorba despre mijlocasul Alin Carstocea, fostul jucator al celor de la ACS Poli Timisoara, FC Voluntari sau FC Viitorul Constanta. In varsta de 24 de ani, Carstocea a semnat un contract valabil timp de trei ani de zile. 

Acesta are 66 de meciuri jucate in Liga 1 la cele trei cluburi mentionate mai sus, reusind sa marcheze si doua goluri.

Cel de-al doilea jucator transferat de FC Botosani este portarul Alberto Cobrea, in varsta de 26 de ani, care vine de la Dinamo Bucuresti.

Cobrea a semnat un contract de doi ani si jumtate cu botosanenii, urmand sa-i se bata pentru postul de titular cu Alin Albut si Raul Avram. Botosanenii au realizat acest transfer, luand in calcul despartirea de Plamen Iliev, care isi doreste cu orice pret sa plece de la echipa.

"Am mare incredere in cei doi jucatori. Am zis ca nu facem modificari in aceasta iarna, dar vrand, nevrand, a trebuit sa aducem si jucatori", ne-a spus Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani. 


(Alberto Cobrea - SUS)

(Alin Carstocea - JOS)

 

 

Spune-ne opinia ta