Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

Calificați în Play-Off, elevii lui Marius Croitoru se gândesc deja la cupele europene. Și nu doar atât. Declarat noul căpitan al FC Botoșani, Rodriguez a declarat că le-a solicitat celor din conducere o primă pentru câștigarea campionatului.

„Eu sincer cred că putem chiar să câștigăm titlul. Suntem aproape. Au rămas surprinși cei din conducere, dar au timp 3 luni să pregătească prime pentru baieți”, a spus Rodriguez.

Mijlocașul argentinian a fost numit noul căpitan al echipei, iar Marius Croitoru a ținut să îi transmită câteva cuvinte, la conferința de presă.

„Vreau să te felicit pentru tot ce ai făcut pentru această echipă și meriți din plin să fii căpitanul echipe FC Botoșani. Eu îți mulțumesc din suflet”, i-a transmis Marius Croitoru lui Rodriguez.

Dacă nu ar exista ultima etapă, FC Botoșani ar intra în Play-Off cu 21 de puncte, iar liderul CFR va intra cu 25 de puncte. Totuși, în caz de egalitate de puncte, FC Botoșani ar fi avantajată deoarece CFR Cluj ar avea punctele aproximate (24,5 puncte).

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
31

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
29

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
84

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...