Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

Calificați în Play-Off, elevii lui Marius Croitoru se gândesc deja la cupele europene. Și nu doar atât. Declarat noul căpitan al FC Botoșani, Rodriguez a declarat că le-a solicitat celor din conducere o primă pentru câștigarea campionatului.

„Eu sincer cred că putem chiar să câștigăm titlul. Suntem aproape. Au rămas surprinși cei din conducere, dar au timp 3 luni să pregătească prime pentru baieți”, a spus Rodriguez.

Mijlocașul argentinian a fost numit noul căpitan al echipei, iar Marius Croitoru a ținut să îi transmită câteva cuvinte, la conferința de presă.

„Vreau să te felicit pentru tot ce ai făcut pentru această echipă și meriți din plin să fii căpitanul echipe FC Botoșani. Eu îți mulțumesc din suflet”, i-a transmis Marius Croitoru lui Rodriguez.

Dacă nu ar exista ultima etapă, FC Botoșani ar intra în Play-Off cu 21 de puncte, iar liderul CFR va intra cu 25 de puncte. Totuși, în caz de egalitate de puncte, FC Botoșani ar fi avantajată deoarece CFR Cluj ar avea punctele aproximate (24,5 puncte).

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un jandarm aflat în timpul liber a prins în flagrant doi suspecți de furt și a salvat viața unui bărbat

astăzi, 15:43
171

Vineri dimineață, un jandarm aflat în timpul liber a observat două persoane care, după ce au scos câteva bancnote dintr-un portofel, l-au aruncat în vegetație și au luat-o la f...

Poliția de Frontieră scoate la concurs, prin încadrare directă, 420 de posturi vacante

astăzi, 15:12
210

Poliția de Frontieră Română a inițiat procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare directă, a 420 de posturi vacante de ofiţeri, agenţi de poliţie de frontieră şi personal c...

Campania “Let’s Do It, Romania!” începe în forță la Botoșani

astăzi, 14:21
71

Peste 1500 de voluntari din județul Botoșani s-au înscris până acum pe siteul campaniei “Let’s Do It, Romania!”, pentru a participa, sâmbătă, 18 septembrie, la...