Derby pentru primul loc: Cel mai tare meci din Seria A promite spectacol, la Sala Polivalentă

Derby pentru primul loc: Cel mai tare meci din Seria A promite spectacol, la Sala Polivalentă

După înfrângerea din ultimul meci, relațiile dintre CSM Botoșani și CSU Suceava au devenit și mai aprige. Tensiunea a rămas una imensă, în primele săptămâni de după meci, iar incidentele din tribune, declarațiile și atacurile la persoane din acea perioadă au demonstrat că ambele echipe țin la imagine și că lupta pentru primul loc va fi una acerbă. 

Momentan, CSU Suceava este în avantaj, dar cu o victorie. CSM Botoșani ar reuși să o prindă din urmă pe rivala de după Siret. Miza este intrarea la Turneul Semifinal de pe prima poziție, ce poate însemna adversari mai ușori.

Pentru acest meci, CSU Suceava a primit 170 de locuri pentru suporteri, adică 10% din sală, așa cum ei au oferit tot 10% din sală, când CSM Botoșani a jucat în deplasare. Totuși, sala din Botoșani are 1700 de locuri, iar sala din Suceava are 400.

De asemenea, Galeria din Frumușica se anunță mai numeroasă ca oricând, aproximativ 100 de copii îi vor împinge de la spate pe elevii lui Radu Roșu, spre prima victorie din "Derbyul Nordului".

După meciul de la Iași am depășit un prag psihologic, am depășit ultimul obstacol în calea calificări spre turneul semifinal. Am făcut un meci bun, împotriva unei formații omogene, care ne-a pus ,în multe rânduri, probleme, dar nu ne-am pierdut si experienta jucătorilor mei și-a spus cuvântul. Acum ne gândim și ne concentrăm la meciul cu Suceava, care va fi abordat cu cea mai mare seriozitate și cu o mai mare ardoare, acum că, alaturi de noi avem si o serie de sponsori care ne-au dat o viteză în plus. Le mulțumim pe această cale și îi rugam sa vină la meci duminică, iar noi o sa facem ca meciul, pierdut sa câștigat sa fie un spectacol. Asteptam deasemenea botoșănenii, cu mic cu mare să ne susțină din tribune", a declarat Radu Roșu, tehnicianul botoșănean, înaintea celui mai tare meci din acest an, de la Polivalentă.

Marele meci va avea loc duminică, de la ora 12:00, la Sala Polivalentă din Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția de Frontieră scoate la concurs, prin încadrare directă, 420 de posturi vacante

astăzi, 15:12
60

Poliția de Frontieră Română a inițiat procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare directă, a 420 de posturi vacante de ofiţeri, agenţi de poliţie de frontieră şi personal c...

Campania “Let’s Do It, Romania!” începe în forță la Botoșani

astăzi, 14:21
48

Peste 1500 de voluntari din județul Botoșani s-au înscris până acum pe siteul campaniei “Let’s Do It, Romania!”, pentru a participa, sâmbătă, 18 septembrie, la...

Sărbătoare la Mihăileni, odată cu întoarcerea acasă a lui Mugurel Semciuc. Interviu cu vicecampionul olimpic

astăzi, 13:55
98

Mugurel Vasile Semciuc, vicecampionul olimpic botoșănean, a fost sărbătorit acasă, prin intermediul unui eveniment organizat de Filiala Botoșani a Uniunii Ucrainenilor din România (U.U.R.)...