Pleacă Racovițan, vine un alt junior! FC Botoșani s-a înțeles pentru transferul unui nou jucător

Pleacă Racovițan, vine un alt junior! FC Botoșani s-a înțeles pentru transferul unui nou jucător

Bogdan Racovițan va pleca de la FCSB. Fundașul de 21 de ani va ajunge în Polonia, în schimbul a aproximativ 700.000 de euro, 550.000 de euro plus bonusuri.

Astfel, după ce Valeriu Iftime a confirmat mutarea, oficialii botoșăneni s-au apucat de treabă și au căutat variante.

Rakow este echipa la care va ajunge Racovițan, anunță Valeriu Iftime. În locul lui, s-au încercat două transferuri. S-a încercat împrumutul lui Andrei Chindriș, care nu a picat definitiv, dar este al doilea în topul preferințelor.

„Este un deal 80% făcut, este o ofertă a lor. E o discuție doar cu copilul care mi-a spus că e de acord să plece. 600.000 pentru un fundaș central, cu bonusuri până la 800.000 eu zic că e super ok pentru noi”, a declarat Valeriu Iftime la GSP live.

Sursele Știri.Botoșani.ro anunță că FC Botoșani s-a înțeles cu ”U” Cluj pentru transferul lui Victor Dican. Fotbalistul de 21 de ani ar urma să ajungă la Botoșani, universitarii urmând să primească la schimb un jucător.

De asemenea, FC Botoșani va renunța și la serviciile lui Martin Remacle, care va ajunge, cel mai probabil, la Politehnica Iași, sub comanda lui Costel Enache.

„E greu să pui un junior în locul lui Racovițan și să joace ca el. Marius spune tot timpul că găsim soluții. Cel pe care l-am găsit are școală. Am vorbit cu el și cu părinții săi, e un copil înscris la două facultăți. Când am auzit, mi-au sărit toate siguranțele. L-am sunat într-o seară, mi-a spus că învață pentru un proiect. «Am greșit? Ești fotbalist, sau inginer?» Gata, e al meu! Vine la mine, iar la anul zboară! Lumea îl știe, dar puțin. E copil bun, are 21 de ani”, a spus patronul de la FC Botoșani la GSP Live, despre Ducu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
320

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
547

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
161

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...