Pleacă Racovițan, vine un alt junior! FC Botoșani s-a înțeles pentru transferul unui nou jucător

Pleacă Racovițan, vine un alt junior! FC Botoșani s-a înțeles pentru transferul unui nou jucător

Bogdan Racovițan va pleca de la FCSB. Fundașul de 21 de ani va ajunge în Polonia, în schimbul a aproximativ 700.000 de euro, 550.000 de euro plus bonusuri.

Astfel, după ce Valeriu Iftime a confirmat mutarea, oficialii botoșăneni s-au apucat de treabă și au căutat variante.

Rakow este echipa la care va ajunge Racovițan, anunță Valeriu Iftime. În locul lui, s-au încercat două transferuri. S-a încercat împrumutul lui Andrei Chindriș, care nu a picat definitiv, dar este al doilea în topul preferințelor.

„Este un deal 80% făcut, este o ofertă a lor. E o discuție doar cu copilul care mi-a spus că e de acord să plece. 600.000 pentru un fundaș central, cu bonusuri până la 800.000 eu zic că e super ok pentru noi”, a declarat Valeriu Iftime la GSP live.

Sursele Știri.Botoșani.ro anunță că FC Botoșani s-a înțeles cu ”U” Cluj pentru transferul lui Victor Dican. Fotbalistul de 21 de ani ar urma să ajungă la Botoșani, universitarii urmând să primească la schimb un jucător.

De asemenea, FC Botoșani va renunța și la serviciile lui Martin Remacle, care va ajunge, cel mai probabil, la Politehnica Iași, sub comanda lui Costel Enache.

„E greu să pui un junior în locul lui Racovițan și să joace ca el. Marius spune tot timpul că găsim soluții. Cel pe care l-am găsit are școală. Am vorbit cu el și cu părinții săi, e un copil înscris la două facultăți. Când am auzit, mi-au sărit toate siguranțele. L-am sunat într-o seară, mi-a spus că învață pentru un proiect. «Am greșit? Ești fotbalist, sau inginer?» Gata, e al meu! Vine la mine, iar la anul zboară! Lumea îl știe, dar puțin. E copil bun, are 21 de ani”, a spus patronul de la FC Botoșani la GSP Live, despre Ducu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cîmpeanu: „Vom face ca opţiunea de a lucra şi studia în România să rămână o alternativă viabilă pentru fiecare student”

astăzi, 14:53
12

Opţiunea de rămâne în România pentru a lucra şi studia trebuie să rămână o alternativă viabilă pentru fiecare student, a afirmat, sâmbătă, ministrul Educaţiei,...

„Cu viața mea apăr viața”, concurs dedicat elevilor de gimnaziu și liceu (fotogalerie)

astăzi, 14:40
18

28 de elevi au participat, sâmbătă, la concursul cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”. Organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Ni...

Atelierele de creație „Simbol și meșteșug în încondeierea ouălor”, ediția a IV-a

astăzi, 10:49
58

Muzeul Județean Botoșani, Secția de Artă Plastică – Etnografie, organizează, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Bucecea, atelierele de creație intitulate „Simbol și meșteș...