Cine sunt noutățile lui Marius Croitoru, din lotul ce a plecat în Turcia

FC Botoșani caută soluții. Trupa lui Marius Croitoru s-a despărțit de mai mulți jucători fără minute. Singurul om important care ar putea pleca este Realdo Fili Astfel, Marius Croitoru a încercat să găsească cele mai bune soluții pentru a echilibra lotul.

Astfel, s-au adus, până acum, patru jucători. Primul este Sebastian Mailat, fost jucător la CFR Cluj, Mihai Roman 2, de la Universitatea Craiova, dar și doi străini.

Mailat Sebastian are 24 de ani și are în palmares trei titluri câștigate cu CFR Cluj.Trecut pe la Poli Timișoara, ”U” Cluj și FC Voluntari, Mailat nu s-a acomodat sub comanda lui Dan Petrescu și a fost adus liber de contract.

Mihai Roman 2 revina la Botoșani, definitiv de această dată. Atacantul cvare a mai fost împrumutat în sezonul 2018-2019 a ales să revină în Moldova, după ce a fost trecut pe ”linie moartă” de Laurențiu Reghecampf la Craiova.

Primul dintre cei doi străini este Terrence Tisdell. Liberianul de 23 de ani, cu 13 selecții și un gol în echipa națională, a ajuns sub comanda lui Marius Croitoru după ce s-a despărțit de Kocaelispor.

De asemenea, FC Botoșani mai are în teste și un jucător provenit din zona Sovietică, acesta urmând să afle dacă va evolua sau nu la Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de mii de tichete pentru vaccinați vor ajunge la Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
546

Săptămâna viitoare vor ajunge la Botoșani 38.700 de tichete pentru persoanele care s-au imunizat împotriva infecției cu virusul Covid-19 după data de 1 septembrie cu schema completă,...

Activități de cunoaștere a istoriei și specificului local, încheiate cu un spectacol de gală pentru cercetașii din județ

Vineri, 28 Ianuarie 2022
173

În cinstea Unirii Principatelor Române de la 1859, în perioada 22-24 ianuarie, a.c. Centrul Județean de Voluntariat Botoșani alături de cercetași, tineri și voluntari din județ...

Rata șomajului este de 2,07% în județul Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
136

La sfârșitul lunii decembrie a anului 2021, în județul Botoșani erau înregistrați 2.835 de șomeri, rata șomajului fiind de 2,07%, informează Agenția Județeană pentru Ocupar...