Peste 70.000 lei costa organizarea meciului Romania-Anglia la Botosani!

Mobilizare totala pentru meciul de marti al nationalelor de tineret ale Romaniei si Angliei, programat la ora 14.30 pe Stadionul Municipal Botosani, eveniment pentru a carui organizare au fost alocati peste 70.000 lei.

Potrivit organizatorilor, 30.000 lei sunt suportati de municipalitate pentru achizitionarea a 400 de scaune, 10.000 lei suportati de Stadion, unde sunt inclusi si banii pentru organizare, protocol si pentru tiparirea celor 6.100 de bilete, ce au costat 3.300 lei, precum si 30.000 lei din sponsorizari pentru igienizarea Stadionului si achizitionarea a doua plasme pentru tribuna oficiala, a portilor de rezerve si un banner cu tricolorul.

"Avem aproape 30.000 lei din sponsorizari pentru tot ce inseamna organizare, vopsit, varuit, igienizare, tunsul ierbii, achizitionarea a doua plasme pentru Tribuna Oficiala, achizitionarea portilor de rezerva, a gardurilor, precum si un banner mare cu tricolorul, in valoare de 3.300 lei", a precizat  Ovidiu Lezeriuc, administratorul Stadionului Municipal.

Din vanzarea celor 6.100 de bilete, Stadionul Municipal a incasat 61.000 lei, intrucat au fost vandute toate biletele disponibile, urmand a fi decontata suma de 10.000 lei, bani ce au fost cheltuiti de Stadion pentru organizarea acestui meci, diferenta de 51.000 lei trebuind sa fie transferati Federatiei Romane de Fotbal.

"Cele 6.100 de bilete au fost tiparite la Salaj si au costat aproape 3.300 lei. Stadionul a alocat un total de 10.000 lei pentru protocol, in afara de masa oficiala, cele 30 de steaguri mari, vanzatorii de bilete, cele doua Ambulante cu doi medici, o Ambulanta costand 800 lei, cele 3.000 de cartoane cu tricolorul, 1.000 de stegulete pentru spectatori. La tribuna oficiala este un protocol de care se ocupa Federatia Romana de Fotbal. Noi din vanzarea biletelor scadem cheltuielile suportate de noi, iar restul banilor ii dam la Federatie", a precizat Liliana Haraga, contabilul Stadionului Municipal Botosani.

Totodata, pentru meciul de marti vor fi angrenate 214 organe de ordine, fiind vorba de 100 de jandarmi de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botosani si 40 de jandarmi de la Gruparea Mobila de Jandarmi Bacau, precum si 14 politisti din cadrul Inpectoratul de Politie Judetean Botosani si 60 de politisti comunitari care vor asigura ordinea si linistea publica in zona apropiata Stadionului Municipal.

Botosanenii care participa marti la acest meci international de fotbal sunt sfatuiti de oamenii legii sa vina pe stadion incepand cu ora 12.30, desi meciul va incepe la ora 14.30, cu scopul de a evita aglomeratia.

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

Friday, 20 September 2024

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

Friday, 20 September 2024

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

Friday, 20 September 2024

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...