Penalty ratat și criză de nervi la FC Botoșani, după înfrângerea cu Sepsi OSK (Video)

FC Botoșani a pierdut meciul cu Sepsi OSK, jucat în etapa a 28-a a Superligii. Meciul a fost unul greu pentru echipa lui Bogdan Andone.

Penalty ratat și criză de nervi la FC Botoșani, după înfrângerea cu Sepsi OSK (Video)

 Florescu, criză de nervi  Foto: Antena Sport

Sepsi a dat două goluri în prima repriză, prin Debeljuh și Păun, iar soarta meciului părea decisă încă de la pauză. Am avut însă o șansă.

Edi Florescu putea face 2-1, din penalty, dar golgheterul echipei a ratat de la punctul cu var. În final, Enzo Lopez a făcut 2-1, dar a fost prea târziu pentru formația locală, care a pierdut și va încheia sezonul regulat pe ultimul loc.

După schimbare, Eduard Florescu a fost un car de nervi. A spart banca de rezerve, probabil de supărare pentru că a ratat de la 11 metri.

"E huiduit de fani, care îi cer socoteală pentru că a ratat penalty-ul. Aproape a doborât banca de rezerve", a fost reacția comentatorului de pe Prima Sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
768

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
418

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
504

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...