Penalty ratat și criză de nervi la FC Botoșani, după înfrângerea cu Sepsi OSK (Video)

FC Botoșani a pierdut meciul cu Sepsi OSK, jucat în etapa a 28-a a Superligii. Meciul a fost unul greu pentru echipa lui Bogdan Andone.

Penalty ratat și criză de nervi la FC Botoșani, după înfrângerea cu Sepsi OSK (Video)

 Florescu, criză de nervi  Foto: Antena Sport

Sepsi a dat două goluri în prima repriză, prin Debeljuh și Păun, iar soarta meciului părea decisă încă de la pauză. Am avut însă o șansă.

Edi Florescu putea face 2-1, din penalty, dar golgheterul echipei a ratat de la punctul cu var. În final, Enzo Lopez a făcut 2-1, dar a fost prea târziu pentru formația locală, care a pierdut și va încheia sezonul regulat pe ultimul loc.

După schimbare, Eduard Florescu a fost un car de nervi. A spart banca de rezerve, probabil de supărare pentru că a ratat de la 11 metri.

"E huiduit de fani, care îi cer socoteală pentru că a ratat penalty-ul. Aproape a doborât banca de rezerve", a fost reacția comentatorului de pe Prima Sport.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
777

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
300

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...