Concluziile lui Bogdan Andone, după înfrângerea cu Sepsi OSK: "Nu am avut atitudine"

FC Botoșani a pierdut meciul cu Sepsi OSK, scor 1-2, pe teren propriu și a ratat șansa de a se apropia de Poli Iași, Dinamo sau FC Voluntari. Elevii lui Bogdan Andone rămân ultimii în prima ligă.

Concluziile lui Bogdan Andone, după înfrângerea cu Sepsi OSK: "Nu am avut atitudine"

Bogdan Andone a tras concluziile după meciul cu Sepsi OSK. Acesta crede că prima repriză a fost una foarte slabă pentru elevii lui. În a doua repriză însă, echipa a avut ocazii, dar nu a reușit să puncteze.

În același timp, Andone a avut ceva de comentat la adresa arbitrilor, spunând că ar fi trebuit să se acorde mai multe minute de prelungire la acest meci.

„Au fost două reprize opuse. În prima nu am avut atitudine și s-au făcut o sumedenie de greșeli. În repriza a doua am avut situații monumentale. Nu am reușit să le fructificăm, iar acest lucru ne-a costat.

Trebuie să ne adaptăm lotului. Avem nevoie de puncte. Ne-a lipsit finalizarea, dar pentru mine este un lucru extrem de important că am avut ocazii.

Nu vreau să discut despre arbitraj. Singurul lucru pe care vreau să îl spun e despre prelungirile jocului. Unul dintre asistenții mei a oprit ceasul în momentul penalty-ului și la schimbări, dar și la cartonașul roșu. Ar fi trebuit cel puțin 15 minute de prelungiri”, a spus Bogdan Andone, după meciul cu Sepsi OSK.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
822

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
460

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
530

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...