Paul Papp și dezamăgirea carierei! "Asta e lumea fotbalului, se calcă pe cadavre"

Paul Papp și dezamăgirea carierei! "Asta e lumea fotbalului, se calcă pe cadavre"

În 2015, Paul Papp era unul dintre cei mai buni fundași români. Acesta a fost decisiv în preliminariile pentru Euro 2016, jucând 7 meciuri și reușind o dublă în fața Irlandei. Totuși, Anghel Iordănescu a decis să îl lase acasă pe fundașul trecut și pe la Botoșani, aceasta fiind cea mai mare dezamăgire a carierei.

„Nu am primit nicio explicație, nici până acum. Am jucat toate meciurile din preliminarii, dar nu am jucat ultimele 8 meciuri cu Steaua în competițiile de club. Probabil meritam și eu să fiu în lotul de la Euro, măcar stăteam pe bancă.

Nu m-a sunat nimeni, nu mi-a spus nimeni nimic, a fost așa... Unii au jucat în preliminarii, alții au jucat la Euro. Asta e lumea fotbalului, se calcă pe cadavre. Ăsta rămâne marele meu regret, că nu am fost acolo, nu mă supăram dacă nu jucam. M-au dezamăgit oamenii, am fost în preliminarii, s-au folosit de mine”, a declarat Paul Papp, pentru GSP.

Colegii lui i-au "înmormântat" mașina

În 2012, Paul a plecat de la Vaslui, echipa la care a ajuns în 2009, pentru 50.000€, fiind transferat de la Botoșani. Acesta a semnat cu Chievo, în prima ligă italiană. La doar câteva săptămâni, acesta a avut parte de o farsă din partea colegilor.

”Am ajuns la Chievo și aveam un Audi, fabricat în 2009. Acolo îți dai seama… în parcări numai Maserati, mașini de genul. Într-o zi, ajung, îmi las mașina în parcare și intru în vestiar. După un timp mă cheamă Dario Dainelli, fost coleg cu Mutu la Fiorentina: «Paul-Paul, hai că s-a întâmplat ceva cu mașina ta!»

Mă duc afară, mă uit… îmi puseseră ăștia garoafe pe toată mașina: «Băi, cumpără-ți și tu o mașină, pe-asta trebuie să o înmormântezi». I-am spus: «Stai mă omule, eu vin de la Dej, din România, stai să îmi cumpăr prima oară o casă, după îmi cumpăr și o mașină»”, a povestit, ieri, Papp în cadrul emisiunii GSP Live.

Paul Papp a ajuns la Botoșani de la Unirea Dej. A jucat 28 de meciuri, timp de un an, după care a semnat cu Vaslui. Farul Constanța, Chievo, FCSB, cu care a reușit tripla: campionat, cupa și cupa ligii, Astra Giurgiu, Will, Karabukspor și Sivasspor sunt echipele la care a jucat fundașul ajuns la 30 de ani.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
133

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
395

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
73

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...