Pariurile antepost: Profesioniștii le joacă, iar amatorii le ignoră…

Pariurile antepost: Profesioniștii le joacă, iar amatorii le ignoră…

Profesioniștii știu că pariurile sportive se aseamănă cu un maraton, nu cu o cursă de sprint. Ei își fixează numai obiective pe termen lung, pe care le ating prin pariuri de diverse tipuri. Nu sunt ocolite nici pariurile antepost (Outrights), care pot ține fonduri blocate de la câteva zile până la câteva luni.

Ce-i drept, această categorie de pariori își permite să blocheze niște bani pe o perioadă mai lungă, întrucât au un bankroll foarte generos. Amatorii pot accesa și ei niște fonduri pe care să le plaseze pe bilete antepost, prin ofertele promoționale prezentate pe site-uri precum cod-bonus-promotional.com.

Pariurile antepost se pot plasa atât pe câștigătorii competițiilor, cât și pe golgheteri sau pe echipele care vor termina pe anumite poziții în ligile naționale. Operatorii de top oferă „anteposturi” pentru toate competițiile domestice importante, ca și pe competițiile internaționale, rezervate echipelor de club sau echipelor naționale.

Aflată pe loc de retrogradare, FCSB este a doua favorită la titlu
Cei care pariază antepost se bazează pe faptul că, pe termen lung, valoarea își spune cuvântul. Acest principiu se regăsește și în cotele fixate de agențiile de pariuri. Iată cel mai elocvent exemplu în acest sens: FCSB se află pe locul 14 după 11 etape în SuperLigă, asociat cu barajul pentru menținerea în primul eșalon. Cu toate acestea, multe case de pariuri o creditează cu a doua șansă la câștigarea campionatului, în timp ce Farul Constanța, liderul campionatului, este a cincea favorită.

Bookmakerii țin cont în primul rând de faptul că „roș-albaștrii” au cel mai valoros lot dintre cluburile românești, în timp ce principala favorită, CFR Cluj, ocupă locul secund în clasament. Deși criza pare profundă, specialiștii se așteaptă ca vicecampioana să revină în frunte. Acesta pare a fi momentul perfect pentru un pariu antepost că FCSB va termina sezonul pe locurile 1-2.

Anteposturi pe Cupa Mondială 2022
De asemenea, este o perioadă bună pentru pariuri antepost pe turneul final al Cupei Mondiale la fotbal, care se va desfășura în Qatar, în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. Banii vor fi blocați mai puțin de trei luni, în cazul biletelor pe echipele care se vor trece mai departe de faza grupelor.

Iată câteva exemple de bilete antepost:
• Olanda câștigă grupa A, din care mai fac parte Senegal, Ecuador și Qatar;
• Țara Galilor termină în Top 2 în grupa B, din care mai fac parte Anglia, SUA și Iran;
• Argentina câștigă grupa C, din care mai fac parte Mexic, Polonia și Arabia Saudită;
• Franța câștigă grupa D, din care mai fac parte Danemarca, Tunisia și Australia;
• Croația termină în Top 2 în grupa F, din care mai fac parte Belgia, Maroc și Canada;

Dintre candidații la titlul de golgheter al competiției din Qatar, Kylian Mbappe pare a fi cel mai în formă. În același timp, se poate pune un bilet antepost și pe golgheterul Ligii Campionilor. Favorit este norvegianul Erling Haaland de la Manchester City, care deja a marcat 3 goluri în două meciuri. În Premier League, scandinavul a înscris 11 goluri în 7 jocuri și numărătoarea este departe de a se fi încheiat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
21

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
243

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
160

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...