Fostul tehnician al FC Botoșani este noul antrenor al FC Argeș

Fostul tehnician al FC Botoșani este noul antrenor al FC Argeș

Tehnicianul Marius Croitoru a fost instalat, miercuri, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC Argeş, anunţă gruparea piteşteană pe site-ul său oficial.

„Clubul FC Argeş şi Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale", se arată pe site-ul citat.

Croitoru va fi prezentat oficial joi, la ora 11:00, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Piteşti, scrie Agerpres.

În vârstă de 42 de ani, Marius Croitoru îl înlocuieşte în funcţie pe Andrei Prepeliţă, demis la 24 octombrie, după înfrângerea cu Petrolul Ploieşti (scor 0-2) din etapa a 15-a a Superligii.

Marius Croitoru a condus ultima oară pe FC U Craiova, grupare de la conducerea căreia a demisionat la 10 octombrie, după eşecul suferit cu Chindia Târgovişte (scor 0-1), în etapa a 13-a a Superligii.

Pentru Marius Croitoru, FC Argeş este a treia echipă din cariera de antrenor, după FC U Craiova 1948 şi FC Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
174

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
362

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
97

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...