Ongenda, la un pas de un transfer spectaculos! Este dorit în Arabia Saudită

Ongenda, la un pas de un transfer spectaculos! Este dorit în Arabia Saudită

Hervin Ongenda ar putea pleca în Arabia Saudită. Mijlocașul crescut de PSG a fost urmărit de agentul Majeashi Abdullah în ultima perioadă, anunță GSP. Impresarul este unul dintre cei mai cunoscuti din zona arabă.

„Am mers la meci ca să-l urmăresc pe Ongenda. Mi-au mai plăcut mijlocașul defensiv de la Botoșani și Ahmed Bani, de la Dinamo”, explică impresarul.

Închizătorul pe care l-a remarcat e Malcom Edjouma, o revelație în sezonul acesta. Francezul pe care Hagi l-a dat afară de la Farul a devenit om de bază în trupa lui Croitoru și a avut prestații remarcabile în fiecare partidă.

Cât s-a aflat în București, Abdullah a avut și o întâlnire cu Marius Șumudică, pe care-l consideră o soluție pentru Al Ahli Jeddah. Șumi a mai fost în Arabia Saudită, la Al Shabab. „El are în continuare un CV bun, așa că rămâne interesant pentru cluburile saudite”, e convins agentul.

Valeriu Iftime este fascinat de Ongenda: „Îmi place enorm când e mingea la Ongenda! Enorm de mult! Dacă-mi place ceva în fotbalul ăsta, îmi place Ongenda. În rest, sincer, nu am avut multe plăceri. I-am spus lui Marius că, dacă-l dăm pe Ongenda, cred că mă duc și eu.

Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine, mi se pare extraordinar de frumos tot ceea ce face el. El cred că e pe calea bună, nu știu dacă o să mai iau vreun ban pentru transferul lui”, a spus Iftime, la Sport.ro.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
473

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
597

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...