Astăzi: CSM Botoșani - CSM Bacău 2, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă

Astăzi: CSM Botoșani - CSM Bacău 2, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă

CSM Botoșani se duelează cu echipa secundă a celor de la CSM Bacău, în etapa a treia a Ligii a doua din handbal. Ambele echipe au maximum de puncte, înaintea confruntării directe.

CSM Botoșani le-a învins pe Poli Iași și CSU Suceava 2, în timp ce juniorii băcăuani au trecut de CSM Focșani 2 și HC Pietricica Neamț. Trupa lui Florin ciubotariu este pe primul loc datorită golaverajului superior.

Pe lângă Botoșani și Bacău 2, și CSU Galați are două victorii în primele două meciuri. Așa a arătat CSM Botoșani la ultimul meci, împotriva lui CSU Suceava 2:

Fîntînă, Nicolaevici – Lazurcă 9, Alupoaie 8, Starchenko 7, Adomnicăi 4, Vamanu 3, Tofănel 2, Lazoreac 2, Farcaș 2, Roșu 1, Dumitrescu 1, Cozorici. Antrenor: Florin Ciubotariu.

Primele două echipe din serie se vor califica în playoff-ul de promovare, acolo unde se vor întâlni cu primele două clasate din alte trei serii. Totuși, au drept de ajungere în playoff doar echipele CSM Botoșani, CSU Galați, Poli Iași și Pietricica Neamț, deoarece celelte echipe sunt secundele echipelor din Liga Zimbrilor.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
17

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
32

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
388

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...