Motivul real pentru care Croitoru nu a mai ajuns la FC U Craiova

Marius Croitoru a fost foarte aproape să revină la „cârma” celor de la FC U Craiova, însă negocierile cu patronul Adrian Mititelu au picat în ultimul moment.

Motivul real pentru care Croitoru nu a mai ajuns la FC U Craiova

 Marius Croitoru  

Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, a mai antrenat-o pe FC U Craiova timp de aproape patru luni, în perioada iunie – octombrie 2022.

Marcel Pușcaș susține că tratativele cu Marius Croitoru au picat, deoarece nu deține Licența Pro și, astfel, nu ar fi avut dreptul să stea pe banca tehnică. Totodată, spune că, cel mai probabil, până miercuri, FC U Craiova va avea un nou antrenor.

„Da, așa a declarat patronul (n.r. că va veni un nou antrenor). Până miercuri, cel mai probabil, va fi numit. Nu are rost să ne hazardăm, pentru că am tot discutat de Șumudică, de Croitoru și nu au ieșit, așa că nici acum nu ne hazardăm. Croitoru nu poate sta pe bancă, așa că de aceea nu a mai fost adus. Nu avea sens să-l aduci. Putea fi trecut ca delegat sau antrenor cu portarii. Am crezut că putem rezolva, dar nu a fost așa. Dar mai sunt și alte variante. Nu știu dacă mai ajungem în play-off, dar cu siguranță nu vom retrograda. Dacă discuțiile de azi se vor finaliza, vom avea un nou antrenor la meciul următor din campionat”, a declarat Marcel Pușcaș, în cadrul emisiunii PlaySport Review.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...