Mesajul lui Istvan Fulop, din Ungaria, pentru fanii FC Botosani: "Fiti langa echipa in aceste momente mai grele"
SPORT

Fostul atacant al echipei FC Botosani, Istvan Fulop, a transmis un mesaj emotionant pe un site de socializare, in care le multumeste celor din conducere pentru cei patru ani si jumatate petrecuti la echipa.

Mesajul lui Istvan Fulop, din Ungaria, pentru fanii FC Botosani: "Fiti langa echipa in aceste momente mai grele"

In plus, "Isti" ii roaga pe suporteri sa fie alaturi de jucatori in aceasta perioada mai grea si sa-i incurajeze.

"Multumesc Botosani pentru acesti 4 ani si jumatate, cu bune cu rele, dar minunati. In primul rand as vrea sa multumesc suporterilor pentru sustinere. Ii rog foarte frumos sa fie langa echipa in aceste momente mai grele, baietii au nevoie de sprijinul vostru! Nu in ultimul rand vreau sa multumesc stafului, colegiilor mei pentru ca fara ei n-as fii reusit atat de mult in acesti ani, VA MULTUMESC si inca odata VA MULTUMESC! Vreau sa multumesc si finantatorilor de la Elsaco. In ultimul rand vreau s-ai multumesc lui Nea Cornel Sfaiter, care m-a ajutat foarte mult si pentru ca este un om extraordinar! Vreau sa va urez multa bafta in continuare!", este mesajul lui Istvan Fulop de pe pagina sa de Facebook.

Istvan Fulop a fost vandut la echipa maghiara Diósgyőri VTK, iar FC Botosani va incasa 70.000 de euro plus 15 % dintr-un eventual transfer.

 

Spune-ne opinia ta