Meleke ar fi putut reveni la Botoșani, însă Valeriu Iftime a refuzat propunerea CFR-ului

Meleke ar fi putut reveni la Botoșani, însă Valeriu Iftime a refuzat propunerea CFR-ului

FC Botoșani și CFR Cluj se judecă ăn continuare pentru Ulrich Meleke. Fundașul ivorian a fost transferat de CFR Cluj pentru 250.000 de euro, însă campioana nu i-a acvhitat încă suma de transfer lui FC Botoșani, astfel că a început un proces la nivelul federației.

CFR nu îl mai are pe Meleke, care a fost împrumutat la FC Voluntari, însă trebuie să achite în continuare suma de transfer. Valeriu Iftime regretă cazul Meleke, spunând că jucătorul pur și simplu nu a mai dorit să rămână la Botoșani, dar șui că CFR a încercat să îl trimită înapoi pe ”Municipal”.

„Îmi pare rău să aud că Meleke a ajuns la Voluntari, dar așa se întâmplă când te iei după impresari și crezi că te duci să rupi norii la CFR. Eu îmi pusesem mari speranțe în acest jucător, dar ne-a lăsat cu fundul în baltă.

Pur și simplu nu a mai vrut să meagră cu noi în cantonament în Austria, deși mai avea la Botoșani trei ani de contract. CFR a vrut să ni-l dea înapoi, dar nu am mai dorit noi.

Niciodată nu am avut vreo ofertă de la Gigi Becali pentru Meleke. El e un jucător tânăr, dar consider că a făcut un pas în spate prin acest transfer la Voluntari”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concursul de jurnalism „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D) și-a desemnat pentru a șaptea oară câștigătorii

Marţi, 28 Septembrie 2021
239

Emoție și mult suspans la festivitatea de premiere a concursului de jurnalism pentru copii și adolescenți „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D.), aflat anul acesta la cea de-a VII-a ...

SHARE HERITAGE, finalizarea unui proiect transfrontalier de succes

Marţi, 28 Septembrie 2021
226

Asociația Grupul de Acțiune Locală “Valea Bașeului de Sus”, cu sediul în orașul Săveni, județul Botoșani, anunță finalizarea proiectului “Rediscover our cultural heritage through ...

Dezastru evitat de pompierii dorohoieni

Marţi, 28 Septembrie 2021
175

Un incendiu izbucnit la un depozit de furaje, a fost stins, luni seară, înainte să producă pagube materiale însemnate pentru două familii din satul Corjăuți, comuna Hilișeu – ...