Transferuri la CSM Botoșani! Portarul titular a plecat dar un ucrainean a semnat cu gruparea de la Botoșani

Transferuri la CSM Botoșani! Portarul titular a plecat dar un ucrainean a semnat cu gruparea de la Botoșani

CSM Botoșani continuă să mute pe piața transferurilor. Clubul local de handbal încearcă să își întărească lotul. Totuși, CSM Botoșani s-a despărțit de unul dintre cei mai importanți jucători din sezonul precedent. Eugen Crăciunescu, portarul adus în ianuarie de la Dunărea Călărași a semnat cu HC Buzău, club pentru care a mai evoluat în trecut.

”Deși la momentul zero al perfectării transferului, nu am mediatizat informații despre acesta, ne simțim obligați să vă anunțăm că HC Buzau 2012 a mai bătut palma cu un jucător, chiar înaintea primei etape din ediția actuală a Ligii Zimbrilor. Este vorba despre Crăciunescu Eugen, cel care a mai evoluat între buturile porții buzoiene în sezonul 2018-2019, atunci când echipa noastră a și promovat in primul eșalon.

Dacă încă nu vă aduceți aminte de el, vă spunem doar că este cel care în prima etapă împotriva Alexandriei, a închis poarta alături de Bogdan Manole, bifând împreună peste 10 intervenții(unu la unu), în momente critice ale meciului, asigurând astfel victoria “lupilor buzoieni”.

Îți dorim meciuri cel puțin la fel de bune în continuare, atât ție, Eugen, cât și celorlalți jucători ai echipei noastre!”, au anunțat cei de la HC Buzău.

În schimb, CSM Botoșani l-a transferat pe Oleksandr Starchenko, un jucător ce joacă în partea dreaptă a terenului, de 26 de ani. Acesta este un handbalist ce a evoluat mai mulți ani în România.

KSLI Kyev, CSM Reșița și Dunărea Călărași sunt echipele pentru care a mai evoluat.

”Vin cu gândul de a promova, deoarece eram în căutarea unei echipe ambițioase cu obiectivul de a promova. CSM Botoșani a avut o echipă tânără. A lipsit experiența, dar au arătat dorința de performanță.

Cu siguranță obiectivul este realist, de aceea am ales Botoșani cu inima deschisa, pentru ca mi-a oferit încredere. Vă așteptam în numar cât mai mare la sală, avem nevoie de susținerea voastră la fiecare meci. Hai Botoșani!”, a spus Oleksandr Starchenko după parafarea înțelegerii.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...