Medalii obtinute de sportivii de la Brilliant Taekwondo SC la Cupa Romaniei si Turneul Republican!

Medalii obtinute de sportivii de la Brilliant Taekwondo SC la Cupa Romaniei si Turneul Republican!
Week-end-ul trecut, Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Cupa Romaniei-editia a XV-a și Turneul Republican-ediția a V-a de Taekwondo WTF unde au făcut o prestație frumoasă în ciuda timpului scurt de la lansarea în activitatea sportivă luând startul alături de marea majoritate a cluburilor din țară, fiind competiția națională care reunește cei mai mulți sportivi.

Fiind la a doua competiție în cele 4 luni de activitate, Brilliant Taekwondo Sporting Club a reusit sa dubleze numărul de medalii, acest fapt demonstrând profesionalismul cadrelor tehnice, dar și devodamentul pentru acest sport din partea sportivilor și a părinților.

Medaliații acestei competiții conduși de către instructorul Denis-Paul Matei sunt următorii :

Locul 1 : Dulgheriu Sebastian – George ;
Locul 2 : Corduneanu Andreea (2 medalii, un cadou de ziua ei), Burlacu Rareș – Ștefan, Hobjilă George, Matei Diana – Nicola ;
Locul 3 : Sîrghe Daniel – Petrică; Ganfiuc Alberto – Andrei, Zamosteanu Robert – Marian;




O prestație deosebită au avut-o și sportivii Costenco Ștefan, Cicu Cătălin – Florin, Moscalu Eduard – Leonard, care s-au oprit în sferturi din cauza lipsei de experiență.

Din cadrul lotului ce s-a deplasat în municipiul Brașov a făcut parte și vicepreședintele acestui club, domnul arbitru Iustin – Gabriel Manciu.



“ Sunt foarte mulțumit de prestația sportivilor, aceștia având o atitudine adecvată acestui sport, fiecare dintre ei depășindu-și limitele pentru a cuceri fiecare punct în parte. De asemenea, suntem foarte optimiști în privința viitorului Taekwondo-ului botoșănean atât datorită sprijinului instituțiilor de învățământ partenere, cât mai ales datorită sprijinului Federației Române de Taekwondo WTF prin includerea asociației noastre în subproiectele ’Eu sunt mic tu fă-mă mare’ și ’Unitate prin sport, Moldova-Ungaria-România’ din cadrul proiectului național al Ministerului Tineretului și Sportului – ’Pierre de Coubertin’. a declarat președintele-instructor Denis-Paul Matei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
228

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
104

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
115

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...